Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
K. Bosak: prowadzić POLSKĄ politykę gospodarczą |
aż dziwne że kiecowa mafia nie kasuje swoich owiec za te wysypanie na głupi i pusty baniak popiołu :-) na baniak owcy popiół z ogniska z wczorajszych baletów za plebanią a sobie na kolana bitą śmietanę i ministranta :-))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: K. Bosak: prowadzić POLSKĄ politykę gospodarczą |
Powinno się "wstawić" taką ustawę żeby pieszy też wykupywał na siebie AC i obowiązkowo kask da łbie bo jak później zdoić kasę z rozjechanego pieszego ? zderzak, lampy i inne to nie są tanie rzeczy
|
|
Re: K. Bosak: prowadzić POLSKĄ politykę gospodarczą |
Tak tylko rozmowa była taka. Silnik sprawny-tak, skrzynia sprawna-tak, w takim wypadku 750zł jeśli tylko przyjedzie na kołach obojętnie w jakim stanie. Przyjeżdzam, nie widział nawet samochodu!!! mówi 500 zł bo tyle dostane na innych złomach, nie zgodziłem się, wracam do samochodu a on już ma zdjęte rejestracje i podziurawione!!! zakładam rejestracje spowrotem to po założeniu pierwszej zadzwonił do pracownika, który zdejmował rejestracje bez mojej wiedzy ze da 600zł, a jak założyłem druga rejestrację to ponownie dzwonił do pracownika że da 750zł tak jak było umawiane wczesniej!!! Nie raczył nawet wyjść z biura!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |