Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
200 tys. zgonów to wina Polaków? J. Pospieszalski oskarża A. Niedzielskiego |
Jak catering to tylko P. Góralczyk. Bywałem na różnych imprezach ale u tej pani jedzenie jest najlepsze (prawdziwie domowe a i cena bezkonkurencyjna) Nie zastanawiać się tylko dzwonić. Zamawiasz a jedzenie masz dostarczone na czas pod wskazany adres.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 200 tys. zgonów to wina Polaków? J. Pospieszalski oskarża A. Niedzielskiego |
A redaktor nam opisał :))) Szkoda, ze jeszcze nie ma, jedna baba drugiej babie powiedziała w kolejce. Kto potrącił kobietę NA PRZEJSCIU ? Ltwin, łotysz, białorusin, znajomy znajomka. Pijany czy trzeźwy, na prochach czy nie ? A może kobieta kierowała busem? Chyba to jakaś tajemnica. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Najnowsze badania sCZEPIONEK: naukowcy alarmują ws. chorób serca! |
Cos na zasadzie slawnej wigilii ? ;))))
|
|
Re: 200 tys. zgonów to wina Polaków? J. Pospieszalski oskarża A. Niedzielskiego |
tak idziemy:))) Uj z tym forum
|
|
ja już się obłowiłem.. Tylko tych butów mi żal co mi jeden z Janowa wyrwał...ale ja go dorwę „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
a gdzie to jest ... ?
|
|
Re: Najnowsze badania sCZEPIONEK: naukowcy alarmują ws. chorób serca! |
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |