Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeczytajcie, bo o tym propaganda głównego ścieku wam nie powie. |
Ja mam wlasnie suczke i jest bardzo przyjazna ;) denerwuje mnie to jak ludzie mowia ze te psy sa bardzo agresywne, poniewaz to nie psa wina tylko jego opiekuna. Jesli ktos nie potrafi ulozyc psa tej rasy to nie powinien go miec. Pit bull to nie kanapowiec . Jesli nie bedzie mogl sie wybiegac regularnie to nawet z tego powodu moze zaczac atakowac. Znam osobe , ktora wziela sobie pit bulla bo ''jej sie podoba'' nie miala pojecia jak wychowywac tego psa i doszlo do tego ze ja zaatakowal , byla cala pogryziona , a pies zostal uspiony. Wiec lepiej sie zastanowic czy poradzimy sobie z takim psem biorac go pod swoj dach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeczytajcie, bo o tym propaganda głównego ścieku wam nie powie. |
w piątek.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=31176 Jakaś wątła ta informacja. Ciekawe , kto był kierowca , bo tak szybko ustalono, ze kobieta się nie rozglądała :))))
|
|
Powiedziała Ci, że chce? Jak się przygotowuje do posiadania dzieci? Kompletuje wyprawkę? Dobre... Ciąża urojona to zaburzenie hormonalne, sugerujące, że w przyszłości możesz się spodziewać ropomacicza, a nowotworu gruczołów mlekowych prawie na 100% To taka pierwsza oznaka, że coś jest nie tak. Po ostatniej ciąży urojonej należy odczekać i wysterylizować. Poród u i tak zaburzonego już psa może się skończyć tragicznie. Psy nie mają ludzkiej psychiki, nie planują i nie rozmyślają ile dzieci i z kim chciałyby mieć. To, że Twoja suka lubi małe pieski oznacza, że jest towarzyska, a nie gotowa na rodzicielstwo.
|
|
ja byłam na rozmowie w sobotę...dziwne rudy błazen z druhem
|
|
Działa jeszcze ???
|
|
pomoże ktoś koledze?
|
|
Dzieki bardzo, Wii :)
|
|
Ciekawa inicjatywa:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Armand-Ryfinski-pisze-do-papieza-Benedykta-XVI-i-prosi-o-5-mld-euro,wid,15329364,wiadomosc.html rudy błazen z druhem
|
|
Ola** wypowiadaj sie na temat swojego psa , a nie mojego . To ze wyczytalas w internecie rozne rzeczy to nie znaczy ze kazdy pies ma tak samo! I jesli nie widzialas takiego przypadku to ku**a zamknij sie!
|
|
Ile tu inteligentnych ludzi. Ja bym spojrzał na to inaczej. Pomysł na biznes ? Szansa ? Nie, dziecinada i ciemnota. I to z miasta w którym się wychowałem......
|
|
http://www.nowogrod.com DiDi
|
|
obcinam sobie wlosy u gory na 21 mm a boki i tyl na 3 mm i teraz wychodzi taki schodek.. jak zrobic zeby nie bylo widac takiej roznicy . rudy błazen z druhem
|
|
niewiem
|
|
to nie jest odp na moje pytanie.. pytam jakimi dlugosciami tam przejechac
|
|
@nieesia, niekoniecznie drogo znaczy dobrze, a tanio znaczy źle. Moja znajoma zapłaciła 200zł i miała zielone włosy (fryzjer zapewniał, że kolorek wyjdzie taki sam jak na palecie), poszła do tańszego salonu i wyszła z kolorkiem taki jak planowała na samym początku. (Chętnie bym do tego salonu poszła i wam go poleciła, niestety jest na drugim końcu Polski.. )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |