Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Morawiecki wykupił obligacje. Przewidział inflację? \"Świetnie dba o swoje kieszenie\" |
W K1 również widziałam takie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Morawiecki wykupił obligacje. Przewidział inflację? \\\"Świetnie dba o swoje kieszenie\\\" |
zacznij bawić się photoshopem follow me
|
|
Re: Morawiecki wykupił obligacje. Przewidział inflację? \\\"Świetnie dba o swoje kieszenie\\\" |
na zdjęciu... łopat- 12 szt. "kopaczy"- 6-iu to znaczy, że już 6-iu na piwo poleciało! jak tak dalej będą robić, to długooooo na nową drogę poczekamy!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sturm... wyluzuj... to wszystko przez zazdrość! _mały_ przez cały dzień pół worka puszek zbierze, bo go przegonią, a my za jeden wypad na pole i po 300zł wezmiemy (za wstęgę np. za Wa-wę)! a tak dla ścisłości, to ja nie sprzedaję jeszcze, bo na chleb, kaszankę i piwo, no i fajki dobre, jeszcze w pracy zarabiam. tylko jeszcze tego K.Ś.J. mi do kolekcji brakuje!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |