poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bohater narkotykowego skandalu posłem z listy PO

Nie chodzi tu o zadne psy tylko o normalne ludzkie i logiczne rozumowanie!! Po cholere prowokować albo dopuszczac do takich idiotycznych sytuacji....

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bohater narkotykowego skandalu posłem z listy PO

bella:
po jego wypowiedziach widac ze nie jest w stanie zmusic swoich komorek do pracy .Pozostaje mu tylko praca fizyczna i to tez nie za bardzo skomplikowana , a jako hobby proponuje :szydelkowanie .

to znaczy co? wszyscy lekarze maja pracować za darmo tak?
kurde, gdzie ja jestem? czuje jak krew mnie zalewa a myśl o wyjeździe jest coraz bardziej intensywna.

dobra to ja proponuje żeby wszystkie usługi były "za darmo".
od dzisiaj chcę się za darmo strzyc, jeździć taxówką za darmo i wogóle niech każda USŁUGA a nie tylko ta zdrowotna jest za darmo.

jesteście społeczeństwem oszołomów. socjalistycznych oszołomów. i to młodzi ludzie się tak wypowiadają! zgroza.

Początkowo w Łomży nurkowanie aktywnie uprawiało kilkanaście osób, brakowało jednak w naszym mieście organizacji, która mogłaby ich zrzeszać. Aby powiększyć szeregi nurków został zorganizowany przez AKADEMIĘ NURKOWANIA NURKOWEJ POLSKI kurs nurkowania P-1 CMAS. Zajęcia były prowadzone na basenie od października 2004 roku oraz w bazie NURTUR na malowniczym jeziorze Świętajno w lato 2005r. Atrakcją tego jednego z najpiękniejszych jezior pojezierza warmińsko-mazurskiego jest nie tylko krystaliczna woda o przejrzystości sięgającej nawet 8 m , ale również zatopione w niej platformy szkoleniowe, wrak samochodu oraz jachtu żaglowego. Zajęcia dodatkowo urozmaicały przepływające ławice okoni oraz duże okazy szczupaków.
W sumie kurs ukończyło 12 osób, co razem z tymi, którzy już wcześniej posiadali uprawnienia, dało solidne podwaliny do założenia Łomżyńskiego Klubu Płetwonurków .
Zwołałem na dzień 8 września 2005 r Zebranie Założycielskie a w skład Komitetu Założycielskiego weszli jeszcze Ewa Kłys i Michał Kempa. Wybrano Zarząd Klubu, Komisję Rewizyjną oraz opracowano Statut.
Konkurs na nazwę klubu wygrał Zenon Malinowski - pełna nazwa klubu brzmi : Łomżyński Klub Płetwonurków „Podwodny Jeleń”
W dniu 28 listopada 2005 klub został wpisany do Krajowego Rejestru Sądowego jako stowarzyszenie.
Obecnie „Podwodny Jeleń” skupia nurków posiadających uprawnienia wydane przez różne organizacje nurkowe oraz sympatyków klubu - razem 23 osoby. Celami statutowymi są propagowanie bezpiecznego płetwonurkowania, idei ochrony środowiska oraz zdrowego stylu życia. Na rok 2006 planujemy prace na rzecz miasta - np. sprzątanie Narwi, a także udział w imprezach organizowanych przez inne kluby nurkowe. Jedną z nich będzie udział w próbie bicia rekordu Guinessa w konkurencji najliczniejszej grupy nurkującej jednocześnie w tym samym akwenie.

W tym roku także organizujemy kurs (każdy wtorek, godzina 20:40 w holu basenu przy szkole sp10 w Łomży, serdecznie zapraszamy)

Więcej na www.podwodnyjelen.prv.pl

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kiedyś przy drodze Łomża - Łyse widziałem ścięty w wyniku wypadku słup linii telefonicznej [jeszcze było to w erze kiedy słupy były drewniane] dolna częśc leżała powalona do rowu natomiast górna dyndała swobodnie utrzymywana przez bodajże sześć par drutów telefonicznych

w dzisiejszych czasach przewody mają zapewne mniejsze średnice i coś takiego już by się nie udało

powiem krotko i na temat: A JEBAL WAS PIES Z TYM PTYSIEM NA CZELE !!!! moje szare klomorki maja sie zajebiscie3 poniewaz pucuje je codziennie zaraz po wyjeciu ze sloika :D

a tak naprawde jestem milym dwudzistolatkiem ktory napewno nie szykalby wrazen na jakichs pyskowkach z jakims LESZCZEM

po swojej wniklywej ocenie osob jakie pisza na tym forum zauwazam z niepokojem ze wiekszosc to jakies zakompleksione buraki.piierdolicie bez sensu o jakichs slupach ze sie wyginaja,ze premier przyjezdza,ze kamery w L-kach,a tak naprawde to w lomzy NIC SIE NIE DZIEJE!!! przynajmniej nic waznego co by moglo byc poruszone na forum.Rozkminiacie jakies glupoty a tak naprawde to jakies 80% wszystkich dotychczasowych tematow jest niepotrzebna.ludzie zastanowcie sie naprawde nad soba!!!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Właśnie slyszalem ze Creativy "jada" na opinii.
Hans ja tez niestety do laptopa ich nie podlącze wiec sie nie skusze :P
W Logitechach z tego co wiem nie ma pilota, glosnosc reguluje sie na jednej z satelitek, natomiast basy z tyłu subwoofera ( duży minus ).
Jednak chyba zdecyduje się na Logitecha mimo wszystko. Slyszalem wiele dobrych opinii i zestaw 2.1 ma ciut wieksza moc subwoofera.
Dzieki za wszystkie głosy.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org