Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie zgłosił się żaden chętny |
a to nie mam rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie zgłosił się żaden chętny |
Poszukaj hodowli na stronie Związku Kynologicznego, może jest jakaś w pobliżu. .
|
|
http://www.autonom.pl/?p=4286 dlaczego cenzor usuwa ten temat? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Proszę o szybki kontakt.Przyszedł mały piesek-- http://imageshack.us/photo/my-images/694/imag0207u.jpg/ suczka,młoda,może być duża.Przyjazna.Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił albo uciekła. Bardzo proszę o szybki kontakt jeśli ktoś chce przygarnąć 692-858-708 Konarzyce
|
|
prosze w spraiw pieskow dzwonic 506244187 / 789287797 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
słyszałem że suczki są łagodniejsze od samców nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Te są zgłoszone do odłowienia przez schronisko. Moje mi nie uciekają.
|
|
MPati myślisz że jak weżmiesz zespół z górnej półki to świat zwojujesz,płytkę będziesz oglądać miesiąc i pójdzie w kąt,najważniejsze jest wasze dalsze życie.
|
|
Bo do pisania to trzeba miec fantazję i dar a nie srać po kątach jak ty:) lomza100:):)
|
|
A i jeszcze jedno miałem suczkę kiedyś Pitbulla, ale to jak byłem młody zdechła ze starości. Teraz jestem gotowy na nowego psiaka.
|
|
Idź na Piłsudskiego (obok sklepu monopolowego masz sklep muzyczny, na przeciw kebabu doner, po drugiej stronie). Właściciel ma jakiś zespół. Zapytaj. Podobno nieźle grają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |