Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komu zależało, by zatrzymać strategiczną inwestycję? |
PODARUJ 1% PODATKU DLA JULEŃKI chorej na Mózgowe Porażenie Dziecięce i Zespół Westa. Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc w postaci przekazania 1% podatku na leczenie trzyletniej Juleńki. To dla niej ogromna szansa!!! Aby przekazać 1% podatku proszę w zeznaniu podatkowym wpisać numer KRS 0000 186 434 W rubryce informacje uzupełniające proszę wpisać: Julia Tyszka 79/T. Za wszelką okazaną pomoc serdecznie DZIĘKUJEMY, Juleńka i rodzice. follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komu zależało, by zatrzymać strategiczną inwestycję? |
Szpitala w Choroszczy to chyba ty potrzebujesz niedorobiencu,wrowadzasz ludzi w blad. To tak cie bawi?
|
|
zamówiłem i umówiłem się osobiście po odbiór pizzy. I jak ? Nie było nic gotowe, nadto prosiłem o inne składniki gdzie i tak zrobili swoje, dostałem nie to co było ustalone. Może i był to miesiąc po otwarciu, czasu mieli od grzyba więc minus.. urbi et orbi !
|
|
Ja słyszałem dobre opinie o nim ale co człowiek to opinia. Wiem jedno - są drodzy jak na nasze "podwórko"
|
|
Przepraszam Panią najmocniej, spisałem nie ten numer. Proszę mi wybaczyć, niemiernie mi przykro. Proszę oto ten numer: 22 739 14 00 Pozdrawiam Serdecznie i przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mam nadzieję ze prawie Pani pomogą.
|
|
Biuro Porad Obywatelskich 18-400 Łomża, Szosa Zambrowska 1/27 tel. 473-54-98 bezpłatne porady prawne m.in. z zakresu prawa cywilnego, rodzinnego, itp., udzielanie informacji o instytucjach i organizacjach pomocowych,
|
|
Tak bez przyczyny nikt nie pisze....... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |