Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rotmistrzu Pilecki, módl się za nami! |
Wyniki są dostępne na <a href="http://www.mlklomza.ligspace.pl/index.php?mod=Home&ac=Home"> naszej stronie.</a> Najważniejszy mecz tego dnia przyciągnął na sale bardzo dużą ilość kibiców. Dziękujemy wam za waszą obecność! Kolejne spotkania już w najbliższą niedzielę. Szczegółowy terminarz z prawidłowymi godzinami podany będzie jeszcze w tym tygodniu. małe sprostowanie: w pierwszym poście zabrakło informacji o nr szkoły, w której rozgrywane są mecze, chodziło o SP nr 10, za pomyłkę przepraszam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rotmistrzu Pilecki, módl się za nami! |
Miło jest zobaczyć na tym forum ludzi z poczuciem humoru ;) Co rzadko tu się zdarza ;) maruda Pożyjemy zobaczymy jak długo wytrzymasz bez kąśliwych uwag hehe ;D Pepe-szaa! To teraz wiem kto mnie podtrzyma na duchu ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie wiem jak prawidłowo umieścić link do strony, jak się nauczę to będzie już prawidłowo :P
|
|
Paweł? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
w ABC
|
|
Nova! może tylko dla mnie, ale jesteś dzisiaj Gwiazdą na tym Forum! ale... ale... za duszpasterza ja tutaj nie robię! i "odszczekiwać" za Ciebie się nie będę! po prostu, nie daj się! ale zawsze miłe słowo ode mnie przeczytasz. przynajmniej tak mi się wydaje! miłego popołudnia!
|
|
100zł za godzinę?! to chyba z całym sprzętem (materace, koń z łękami itp... itd) i instruktor do "dyspozycji"! rafal1913, zażartowałeś?!
|
|
Jesli macie chomika,szczurka ,a nie macie czasu sie nimi zajmowac to piszcie ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam
|
|
to ja podziękuję już! dres na siebie, w kieszeń 100zł, kijki w rękę i "poszłaaa"! bez nart, bo mnie, tak jak tym Niemcom, narty "zajumali". i po drodze na piwo zajdę i na TAXI starczy, jak bym siły już nie miała do domu wrócić!
|
|
ja również mam samiczki dwie i ta sama sytuacja jest charakterów chomików jak u TakToJest a jeżeli chodzi o sklepy zoologiczne to nie wszystkie maja zapłakany stan i złe warunki hodowlane tam gdzie ja je kupiłam warunki sklepu i hodowla zwierząt jest bardzo dobra
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|