Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
każdy ma brata byleJakiego... |
Witam czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie w Łomży mógłbym wyczysćić zmieniarke CD ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: każdy ma brata byleJakiego... |
i pamiętaj! jest tu jeden gościu o ksywie Transponder. On zawsze odpowie Ci rzeczowo i na temat! do miłego...!
|
|
Haha czekałam aż ktoś zacznie temat o tej pizzerii. Byłam tam raz i nigdy więcej. Pizzę to chyba robią z tych drewienek co są na ścianie, twarda że się pochlastać można. Zresztą widać po liczbie klientów, pierwszy raz byłam w pizzerii gdzie w ogóle nie ma klientów. Składników rzeczywiście średnio na jeża, szybko stygnie, a co za tym idzie - w niedługim okresie czasu twardnieje jak cię nie mogę! Pierwszy raz coś takiego jadłam. Jedynym plusem jest ciekawa zastawa stołowa :P
|
|
Kukulka.... a zebys wiedziala,ze ja jestem najlepsza pracownica i moj pracodawca mnie docenil,inne dziewczyny zarabiaja po 1300 zl na reke a ja mam 2700 zl na reke,i moge dobierac se pracownikow,jestem na stanowisku kierowniczym,cos za cos,jestem szczesliwa razem z mezem ze tak postapilam a nie okradalam inne osoby,mam na mysli pracodawce.Pamietaj jedno ze zagrozenie jest zawsze jak jest sie w ciazy,ale ciaza to nie jest choroba,a my polki myslimy ze jestesmy swiete krowy.
|
|
Wsłuchując się w resztę nut WNS jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką pasją chłopaki to robią, naprawdę osobiście czekam na coś więcej od WNS może jakaś płyta ;) Piona
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Masakra ...
|
|
orientuje sie moze ktos jaki koszt jest wynajecia sali gimanstycznej w piatnicy ?
|
|
Grunt to wprowadzić Nową w pozytywny nastrój :):)
|
|
a jak?! od razu na "głęboką wodę" i nich się uczy "pływać"! Nowa! odezwiesz się jeszcze?
|
|
pokaz zdjecia ,moja kobieta chce cos malutkiego.
|
|
Uuu :( Może być lipka :) Ty jesteś Gimbus a Gimbusom trudno dogodzić :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
starałam się jak mogłam! Nowa! nie pękaj! wszyscy już Ciebie lubimy! tylko się odezwij!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |