Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWA GEJÓW pod opieką etyka, filozofa i prof.UW-M.Środy |
A ILE CI TRZYMA BATERIA W TEJ V3 ?? BO MI GORA 2 DNI ;// -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWA GEJÓW pod opieką etyka, filozofa i prof.UW-M.Środy |
Oj biedna Ulus! Na pewno wstaniesz! Dobranoc:)))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja mam c75 i polecam... aczkolwiek mysle, ze SE też jest dobrym wyjsciem... Nokie to tylko serii 7 i wyżej... te niższe modele to gówno...
|
|
za takie komentarze np.: "Autor: ptysiu91 (---.rb22.lom.netster.pl) Data: 06-04-06 17:10 a co takiego dziwnego w tej monecie ?" debilizm do potęgi n-tej... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
saneone za toba sie latwo podaza bo idzie sie za zapachem zgnilizny :D wszedzie cie znajde.....uwazaj na siebie :D buzka i papatki moi milusinscy :****** buziaczek w oczko (KAKaOwe)
|
|
ALBO IDZ OJCU KONIA ZWAL :d IHAIHAIAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA PATATAJ PATATATAJ KKONIKU :d apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
O o o się odezwał pan konik i buja :D Zbych
|
|
a wy znowu spicie
|
|
tez zaglosowalam na ptysia, bo mnie wkurzyl a co tam, chociaz wiem, ze pewnie sie ucieszy dzis moj synek konczy 15 miesiecy- jak ten czas leci
|
|
dziewczyno jesteś jakaś tępa?? czy szamac napisał, że jest zablokowany?? czy został zablokowany?? z powyższego wynika, że nie! A co do Twojej Księgi Gości to tam się nie dyskutuje, a ty próbowałaś tam w polemiki wchodzić i wychwalać swoich demokratów.pl- złodzieji, którzy pod znakiem UW wspólnie z AWS (POPISem) bawili się w barbarzyńców nastawionych na łupy. Za twój temat o niesprzątaniu po swoich psach to ciebie bym wysłał do psychologa albo i do psychiatry. Pies to nie zabawka, to nie same przyjemności masz psa- to znaczy, że powinnaś być odpowiedzialna za niego, jeśli traktujesz go jak "członka rodziny" to do czegoś to zobowiązuje... do sprzątania po nim!!! Skoro Twoim argumentem było, że psie odchody są dobrym nawozem, to wykorzystaj je do swoich kwiatów doniczkowych, a nie serwujesz miny dla dzieci bawiących się w piaskownicy. pozdrawiam! Oi! Zbych
|
|
...spoko będziemy :PPP a jaga niech się wali !!! u siebie na śledziewie :P
|
|
obecny wraz z kolegami ma byc tez ptys juz z IV "c" chlopaki byli z nim na meczu wiec i jutro wpadno
|
|
On woli się spotkać ze swoim elektoratem (około 3 milionów), niż ze „wszystkimi”. Zbych
|
|
4 dni jak uzywam jak nie uzywam trzyma tydzien. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Przypuszczam, ze inspiracji nalezy szukac w nazwie jednego z rodzimych skladow hip-hopowych (pijani powietrzem). Wiec historia moze byc niewielka. Ale moge sie mylic, jak zawsze. Co do spotkania to z checia na takowe bym sie udal, najchetniej w trakcie dluzszego weekendu swiatecznego. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Dużo zdrówka życzę Twojemu synkowi -bello,a Tobie radości i zadowolenia z jego wychowywania:))) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Mam zamiar kupic glosniki komputerowe i zastanawiam sie nad tymi dwoma zestawami. czy mogłby mi ktos doradzic ktory zestawik wybrac zeby to ladnie gralo ??? moze ktos posiada ktorys z nich i mogłby powiedziec cos na ich temat? Z gory dziekuje. Pozdrawiam
|
|
No to pewnie już sobie wszystko ustawia - krzesła, stołki i...Mamę..:)) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Malachit: >Zovo wg mnie właśnie teraz mylisz się twierdząc że się mylisz. Dwie sprawy: 1: Twierdze ze sie moge mylic a nie ze sie myle. :P 2: To byla ironia. ;) Poczekamy. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
No wiem przecież :)
|
|
Zovo, W/g mnie wyraziłeś się nieściśle.. Wypowiedź: "Ale moge sie mylic, jak zawsze." zawiera w sobie ryzyko, że zostaniesz zrozumiany dwojako: 1). że twierdzisz, iż możesz się mylić, jak zawsze i w każdej sytuacji mylić może się człowiek, który ze swej natury jest istotą niedoskonałą.. 2). że twierdzisz, iż możesz się mylić, jak zawsze, albowiem Zovo zwykł mylić SIĘ...:)) W kontekście tego drugiego rozumiem wypowiedź Malachita, który stwierdził, że się mylisz, twierdząc, że zawsze się mylisz. Czy nie tak zrozumiałeś wypowiedź Zovo, Malachit?? ;) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Spoko ;) Napewno będe! :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
No ja już mam go kilka dni. Znalazłem go na necie (peb.pl). Fajna sprawa ;). VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Każdy telefon ma wady i zalety. Np: Siemens ma dużo pamięci... A Nokie w podobnej cenie miały 2mb miejsca kiedy mój C65 ma ok. 11mb, więc jest to chyba zaleta, chociaż teraz to Siemens osiadł na laurach, bo niesłyszałem o jakiejś nowej komórce. Kiedy Nokia wozi się N70, Motorolla - V3, to Siemens zrobił karierę C75, który teraz mozna zakupić za chyba 379 zł w Germanos (NOWY!). Zbych
|
|
noo ptysiu ma zestaw 5.1 w ktory wchodza 4 satelitki i 1 subwoofer :) btw ja mam creative 5.1 no prawda ze juz maja ze 3 lata ale trzymaja sie zajebiscie:) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
A tak się zastanawiam ilu z Was słyszało jak grają wyżej wymienione głośniki? Bo w tej klasie cenowej to ten model Logitecha biję na głowę te creativy. Wogóle creative już od dłuższego czasu jedzie (niestety) tylko na dobrej opinii.. M@ster znajdź sobie jakiś sklep, który Ci je wypożyczy do domu, przetestuj sobie i wtedy podejmij decyzję. Ja tak zrobiłem ze swoimi, problemem będzie tylko znalezienie takiego sklepu w Łomży...
|
|
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9927 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a jak ognisko to gdzie? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dalem url a i tak nie widac://// z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
http://www.kibicewisly.pl/tattoo/strony/polska/lomza/01.jpg <========= o moj boze a to co za desperat ??? igla byla przynajmniej czysta ???? ;> Zbych
|
|
mieczkoś997 to prawda że Ty pracujesz też w policij ? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Poczekamy zobaczymy czy obietnice zostana dotrzymane !
|
|
ognisko ? Super pomysł :) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
http://londynek.net/missinternetu/?photo_id=18&miss_id=18#miss głosujcie !! :D
|
|
Bardzo pszepraszam za moją wcześniejszą wypowiedz... tak mam siemensaC75 I <br>C35<br/> -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Ptysiu, Ciebie napewno z głupoty nie wyleczą jak dostana podwyzke ;]
|
|
nie kupujcie siemensów, jeden z najgorszych telefonów w polsce,czeste zawiechy i nie mozna duzo za nie dostac kupisz tel za 600 zł a po roku stoi juz 200 zł
|
|
dokładnie...mój C75 3 miesiące tamu był za 750zł,..... a teraz????? 300(lub coś koło tego)!! skandal:P
|
|
W takim razie skoro nikt nie moze sie na nic zdecydowac, to powiem w ten sposob... czekam na was o 19 w pizzerii "chilli pizza' na ulicy dlugiej (nad rossmanem) tam jest w miare cieplo , mają dobrą kawe i herbatke no i wpuszczą Ptysia :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Widzisz SaneOne sam żeś to dobrze ujął !. Bo to po prostu ma być telefon, nothing more..... Po to te urządzenia są !. To nie musi być odtwarzacz mp3 i kombajn zbożowy w jednym. To jest TELEFON !. rudy błazen z druhem
|
|
Więc Droga Bello, trzymaj się jakoś.... :) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Ja tam lubię siemensa. Poprzedni, s35i był świetny - trzymał tydzień mimo, że gadam często, no i prościuteńki w obsłudze. Obecnego s65 mam od paru tygodni: ładny, kolorowy monitorek ogromnych rozmiarów, fajne funkcje - z niektórych pewnie nigdy nie skorzystam, dodatkowa pamięć (w zasadzie nieporzebna mi) - wszystko jak w bajce, tylko przez te niepotrzebne bajery trzyma tylko 3 dni, kiedyś 3,5 dnia. Acha i jak próbuję się bawić bajerami i zbyt szybko przyciskam klawisze to się wyłącza. Wniosek: telefon służy do rozmawiania, a te bajery utrudniają korzystanie z telefonów. Jak się gwarancja skończy to kupuję nową, mocniejszą baterię, by nie mieć telefonu na kablu co 3 dni. -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Było dodać informację, że stawiasz ;) Zbych
|
|
Problem polega na tym, że pacjęt nie jest podmiotem w tym układzie. Lekarz świadczy usługę, NFZ za to płaci. Nie ma wolnego rynku. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest sprywatyzowanie służby zdrowia. Dzięki temu podniesie się poziom usług, dobrzy lekarze będą godziwie wynagradzani a źli stracą prace. Z pieniędzy publicznych powinno byc jedynie finansowane ratownictwo medyczne.
|
|
Przede wszystkim niech uważają dzieci. Jaga lubi uprawiać ostatnio partyzantkę. Będzie zajebisty mecz na pewno nie tylko na boisku, ale i wśród kibiców. Stwórzmy niezapomnianą atmosferę. Niech zobaczą jak powinny wyglądać trybuny. Nie powinno nikogo zabraknąć. Aviva ŁKS!!!
|
|
Czy nie uważacie, że jest potrzeba napisania książki o Łomży, ale nie jedynie o jej historii jako o wydażeniach, które tu miały miejsce,ale również o tym, jak to miasto zmieniało swój wygląd. Książka taka miałaby ukazywać historię sztukim tego miasta, jego, może dla niektórych, tajemnice.
|
|
dobre
|
|
stasieq a co cie obchodzi Ptysiu? Nie powinno cie interesowac to czy on ma znajomych czy nie. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
nie stawiam :P apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
pijana ja sie wcale niedziwie ze ty tak wczesnie zaczelas szukac faceta na te wesele w takim towazystwie szanse sa znikome moze sajanka naciagniesz on mily chlopiec mysle ze sie zgodzi VOTUM DEO IGNOTO
|
|
wooow !! Abcd !! jestem pod wrazeniem. absolutnie sie z Toba zgadzam. wlasciwie to moglbys byc ministrem zdrowia albo conajmniej jego doradca. ale ... chyba nie w tym socjalistyczno-populistycznym rzadzie :(((( ale pozdrowionka od chromki
|
|
ja nieobiecuje ale postaram sie przyjśc :) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
ptysiu lajzo nikt nie bedZie lakal jak ciebi nie bedzie a pozatym po tym jak zamiesciles zjdecie na fotka.pl wszyscy juz zaspokoili swoja ciekawosc.a jak cie spotkam przy okazji to dostaniesz siarczystego,bardzo zasluzonego liscia!!! tylko bede musial se palce talkiem posypac zeby sie naskurek o twe siekacze nie uszkodzil !!!!!!! LESZCZU !!!!!!!!!!! TWOJE DNI SA POLICZONE !!!!
|
|
Poniższy artykuł przedstawia przyczyny brutalizacji życia młodzieży i trudno się z tym nie zgodzić. Pogoń za pieniądzem, poświęcanie mało czasu dzieciom oto przyczyny złego wychowania. Czy pomoże szkoła, czy pomoże kościół jeżeli nie ma dobrych wzorców do naśladowania w domu. Poczytajcie i oceńcie czy można się zgodzić z tytm artykułem. Agresja Coraz częściej jesteśmy informowani przez media o brutalnych mordach popełnianych, bez wyraźnej przyczyny, przez młodych ludzi. Kij bejsbolowy stał się niemal symbolem pokolenia młodocianych uliczników. Po każdym zdarzeniu pojawia się pytanie: „Dlaczego?” Sąsiedzi, rodzice, nauczyciele odpowiadają: „Taki spokojny, normalny młody człowiek”, a jednak... Kolejną kwestią jest pytanie o odpowiedzialność. Mówi się o szkole, policji, rządzie, społeczeństwie, Kościele i gdzieś na końcu o rodzinie: „Przecież pochodził z dobrego domu”. Tworzy to obraz agresywnego pokolenia nastolatków, chętnie odwołujących się do przemocy jako prostej formy manifestowania swojej obecności. Pracując, na co dzień w szkole podstawowej, często się zastanawiam, czy rzeczywiście młodzież i dzieci są agresywni bardziej niż kiedyś? Może inaczej? Czy jest to skaza, która dotyka jednostki, czy może całą populację młodych ludzi? A może jest to tylko zrzędzenie „stare”? Pogoń za pieniędzmi czy po prostu za dobrą pracą nie pozostawia wiele miejsca na życie rodzinne. Uczniowie pytani o zajęcia rodziców odpowiadają: „mama jest pielęgniarką, mój tata ma warsztat...”, a mały Filip z pierwszej klasy z dumą oświadcza: „Mój tata robi forsę”. Taki nowy zawód na „f”. Zapewnienie dziecku odpowiednich warunków bytowych i stworzenie możliwości rozwoju jest jednym z obowiązków rodziców. Niestety, często koliduje on z powinnością wychowywania. Tymczasem roli rodziców nie zastąpi żadna szkoła, Kościół czy państwo. Instytucje mogą jedynie dopełnić ich pracę, ale nigdy jej nie zastąpią. Rola rodzica i nauczyciela względem dziecka wiąże się z modnym ostatnio tematem tzw. kryzysu autorytetu. To zaś ma znaczenie w przypadku oddziaływania nauczyciela na ucznia, którego zachowania, pozostawiają wiele do życzenia. Przemiany, jakie zaszły w liberalizujących się społeczeństwach, przyjmujących jako rzeczywistą wartość egalitaryzm, nieuchronnie doprowadziły do kryzysu autorytetów. Obserwujemy to, na co dzień. Otwarcie i śmiało krytykujemy mężów stanu, podważamy profesjonalność lekarza, dyskutujemy z policjantem... Postępujący kryzys autorytetu w relacjach dorośli – dzieci znacznie to utrudnia. Nie jest to już odwieczny konflikt „młody” i „starych”, czy psychologicznie uznany okres buntu. Jest w tym coś więcej, coś, co Andrzej Mleczko przedstawił na znakomitym rysunku satyrycznym: przy komputerze siedzi dzieciak, a za nim w drzwiach stoi ojciec. Mały mówi: „Wybacz Tato, ale ciężko mi znaleźć wspólny język z kimś, kto w dzieciństwie bawił się pluszowym misiem i gumową kaczką”. Nowe elektroniczne zabawki, na czele z komputerami osobistymi i wszelką użytkową elektroniką, dużo szybciej przyswajają sobie dzieci niż dorośli. Coś, co wzbudza lęk u czterdziestolatka, dla malucha jest zagadką, którą trzeba tylko rozgryźć. To nierzadko rodzice uczą się od dzieci obsługi PC–ta czy magnetowidu. Często w szkole starsi nauczyciele proszą ucznia, by podłączył odtwarzacz video. Relacje między „starym” i „młodym” uzyskały nową jakość, zaburzona została relacja mistrza i ucznia, a starsi wiekiem stracili monopol na wiedzę. Do tego dochodzi obraz świata i człowieka kształtowanego przez media. Geograf, historyk czy biolog przestaje przekazywać tajemną wiedzę, a jedynie przynudza o czymś, co wczoraj pokazali w telewizji tyle, że tam był obraz, dźwięk, akcja i do tego reklamy. Pole dla uzyskania autorytetu nauczyciela znacznie się kurczy. Jeżeli rozpad tradycyjnej rodziny nie zostanie powstrzymany, szkoła nie wypracuje skutecznych metod postępowania, a prawo nie wykaże konsekwencji, to możemy spodziewać się brutalizacji życia młodzieży. Może nie chodzić tu o całe pokolenie czy nawet jego część, ale o jednostki, które wymykając się spod kontroli, będą przysłaniać obraz młodych, w większości nastawionej na wygodne i spokojne życie. Nie lamentujmy, więc nad młodzieżą, ale zapewnijmy jej możliwość rozwoju bez niebezpieczeństwa przejmowania złych wzorców. Autor- Pan Krzysztof Dadura ZSS Augustów. Pozdrowienia. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Czy ja jestem przeciw nakładom na służbę zdrowia. Broń Boże. Jak najwięcej dla służby zdrowia, ale czy lekarze walczą o służbę zdrowia jako całość, czy tylko o podwyżki w wysokości 30% dla siebie. Czy jednak podwyżka płac bez zreformowania systemu i wprowadzenia alternatywnych ubezpieczeń zdrowotnych ma jakikolwiek sens? Czy będzie to tylko reanimowanie trupa? Przecież i tak, jeżeli w ogóle podwyżki będą, to nie zadowolą wszystkich, bo rozłożone na tysiące pracowników ochrony zdrowia nie będą stanowiły specjalnego wzmocnienia domowych budżetów. i co trwają targi. Żeby spełnić lekarskie postulaty trzeba 20 mld złotych. Ministerstwo na razie mówi o 4 mld złotych. Dyskusja o lekarskich pensjach w tak biednym jak polskie społeczeństwie jest bardzo ryzykowna. Pokutujące od lat stwierdzenie - lekarz i tak sobie dorobi - nie jest dalekie od prawdy. Z danych Ogólnopolskiego Związku Pracodawców Prywatnej Służby Zdrowia wynika, że rocznie na tzw. kopertówki Polacy wydają ok. 10 mld złotych. To ogromna suma. Dajemy pieniądze za skrócenie kolejki na zabieg, za lepszą opiekę, za przyjęcie do szpitala. W ubiegłym roku doszło do kilku spektakularnych zatrzymań lekarzy - łapówkarzy, co miało być przestrogą dla tysięcy innych http://wisla.naszemiasto.pl/wydarzenia/581506.html Pozdrowienia. Zbych
|
|
"Z danych Ogólnopolskiego Związku Pracodawców Prywatnej Służby Zdrowia wynika, że rocznie na tzw. kopertówki Polacy wydają ok. 10 mld złotych. To ogromna suma" Jestem tylko ciekawe skąd wzięli te dane. Bo ja np. twierdzę że 40mld zł. Tylko jak to zweryfikujesz? Bo napisać to i ja mogę... "Dyskusja o lekarskich pensjach w tak biednym jak polskie społeczeństwie jest bardzo ryzykowna. Pokutujące od lat stwierdzenie - lekarz i tak sobie dorobi - nie jest dalekie od prawdy." No to mnie rozbroiło. To w takim razie proponuję wogóle zabrać pensję lekarzom. Przecież wyżywią się sami... Ps. I żeby nie było żadnych wątpliwości nie jestem lekarzem i patrząc na ich zarobki wcale tego nie żałuję...
|
|
hola hola !!! to tow. Stalin powiedział: "dobry lekarz wyżywi się sam a złych nie potrzebujemy" czy tak ma wygladać polska rzeczywistość. czy tego chcemy? to komunizm zpauperyzował ten zawód i wprowadził do niego korupcję. Lekarz musi zarabiać - inaczej nie jest w stanie nadążyć za szybkim postępem nauki. ja proponuję żebyśmy nie wymyślali prochu na nowo tylko po prostu zwyczajnie rozejrzeli się dookoła, czyli po krajach byłego bloku wschodniego. Wszędzie zrozumiano, że personelowi medycznemu należy podnieść pensje bo inaczej wyjedzie, tylko w Polsce, ktora notabene ma najniższe naklady na zdrowie w UE, powtarza się jak mantrę, że dla lekarzy nie ma pieniedzy. Prawda jest taka, że należałoby bić pokłony i dziękować PIELĘGNIARKOM I LEKARZOM, bo to oni właśnie kredytują od lat ten chory system, i dzięki nim nasze szpitale jeszcze nie poupadały. Ale niedługo nie bedzie w nich komu pracować. Za 4 % PKB nigdzie na świecie nie da się zrobić nowoczesnej medycyny - wystarczy troche poczytać. Ale zamiast poczytać to wielu woli pleść te komunistyczno-socjalne pierdoły. PRZYKRE !!! i tak na koniec - Polska wcale nie jest biednym krajem, a juz na pewno nie najbiedniejszym w Unii. To ja się pytam skoro brakuje 2%PKB dla medycyny to gdzie one są?? Może idą na drogi? :)))
|
|
niema to jak prosta i krzywa :) haha VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Ahh czego to ludzie nie wymyślą...:):) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
to ptysia stary powinien zalozyc ale nie sparawe tylko kondona jak pukal jego stara i wyszlo takie cos ptysiowego VOTUM DEO IGNOTO
|
|
PTYSIU WIDZIALEM DZIS NA PRZYSTANKU NA ABWELNIE BRZZYTKIEJ TRESCI NAPISY NA TWOJ TEMAT...CZYZBY KTOS CIE TAM NA BAWELNIE DZIKIEJ NIEODKRYTEJ NIE LUBIL ?? NO CO TY :d CZEMU ?? ;]]] BUHAHAHAHAHA ALE MIALEM BEKE Z TEGO :d:d:ddddd Zbych
|
|
a co cycq uczysz sie w zaocznym technikum
|
|
Słup nie jest krzywy,krzywa jest tylko jego jedna połowa,druga jest prosta wiec dlaczego nie piszecie o tej prostej tylko się czepiacie tej krzywej :-) ( taki żart oczywiście), a poważnie nie jest zagrożeniem to są b.mocne konstrukcje jeśli nie mają uszkodzeń mechanicznych takie wykrzywienia raczej nie są zagrożeniem,zagrożeniem porażenia prądem nie ma gdyż w razie zerwanie przewodów lub innych historii linie są wyłączane automatycznie
|
|
przeczytajcie uważnie nie dotyczy to kogoś anonimowego tylko dwóch małych chłopców z Łomży http://www.republika.pl/manczak/ jeśli możecie pomóżcie im
|
|
"Czy jest w słowach przyrzeczenia mowa o dbaniu o własne korzyści, nie ma. " No oczywiście najlepiej mieć wszystko za darmo. Po co lekarzowi pensja. Przecież on i jego rodzina się "sama się wyżywi" jak napisałeś w innym poście. Ciekawe jestem tylko czemu ty jeszcze pobierasz wynagrodzenia za swoją pracę. Bo ci się należy, czyż nie? Może idź do swojego przełożonego i powiedz, że od pierwszego maja wsponiałomyślnie rezygnujesz, ze swojego wynagrodzenia i będziesz pracował społecznie dla dobra ogółu. Gwarantuję Ci, że twój szeg będzie albo zadowalony... Idąc to logiką za wizytę u prawnika, fryzjera, dentysty, szewca też nie powinno się płacić. Bo skoro lekarze, nie zasługują na swoje pensję to oni też... Czy też może lekarze to jakas niższa grupa społeczna według ciebie, ciekawe....
|
|
cycq wez ty sie lepiej za ksiazki anie wrazen szuaksz LESZCZU!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
adamm nie wiem czy wies ze drut po pewnym czasie rdzewieje.. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
też mam wrażenie, że niektórzy lubią się posiłkować jako argumentem Przysięgą Hipokratesa. Tyle, że dotyczy ona etycznej sfery wykonywania zawodu i lekarze dobrze znają jej znaczenie. Ale co ma, u licha, piernik do wiatraka????? Co ma ww. przysięga do godnej płacy? Nic. A dlaczego? Bo w starożytności nawet nikt nie pomyślał by lekarz był niegodnie wynagradzany, bo był uważany za elitę społeczną. A teraz żadnego szacunku, najlepiej żebyśmy za darmo pracowali. Ot takie medyczne perpetum mobile... apeluję - nie mieszajcie do tego strajku etyki lekarskiej! Porozmawiajmy najwyżej o etyce naszego rządu, albo etyce ministra zdrowia!!! Bo o ich etyce, a raczej jej braku można by długo rozprawiać.
|
|
O kościele nikt nie pisał, po prostu był w zasięgu zdjęcia. Stacja LPG, to nie wiem jakby przypadkiem zerwały się linki z winy słupa, to czy nie wywołało by malutkiego pożaru, a zagrożenie na pętli czerwoniaka dla pasażerów. Lepiej na zimne dmuchać niż gorącym się poparzyć. Pozdrowienia. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Czy widziałeś kiedykolwiek zbrojenie? Takie druty nawet jak są zardzewiałe to nie maja prawa pęknąć ;-P
|
|
to ty tego niewidziałes ? często na tvp3 leci ta reklama z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Na poziom nie narzeka? To znaczy, że a) ma 5, b) że ma 3 i się musi dużo kuć, c) a może inna odpowiedź?
|
|
to znaczy ze koles kumaty, ma 4 i musi na to kuć. Wiadomo ze najlepsze z mat jest I lo ale z 125pkt nie ma co startowac tam.
|
|
no dobra to co będzie "nie tak" po założeniu np. B6 i H&R -35mm ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |