Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Módlmy się, żeby nigdy nie powstała Unia Europejska |
........................... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Módlmy się, żeby nigdy nie powstała Unia Europejska |
....................................
|
|
a_n_i_a6 : poziom, jaki reprezentujesz sobą jest oszałamiający, oby tak dalej, na pewno zrobisz karierę nie tylko na tym forum. ulus: piszesz na forum, czasem na innych userów, a takie błędy strzelasz, że się za głowę złapałem, np. "brzytkie", "polakow", "nazeka", "smiercia naturalno" ptysiek: na pewno wygrasz, a co do pytania w ankiecie, to mało jest ono sprecyzowane :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hehe tak tak ci panowie z twojego gifu uwielbiaja ta nute...
|
|
źle sie dzieje tylko tyle dodam.trzeba zastanowić się poważnie co ztym fantem zrobic bo za kilka latek co niektórzy to sie będa bali po ulicy w biały dzień chodzić apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
cześć jakiś czas temu w radiu słyszałem fajną nutę polska, śpieał gość głos miał w stylu wilki , myslovitz a leciała jakoś tak : nie lubie kiedy jestem sam , nie lubie gdy wyjeżdzasz z tąd.......... mogłem przekręcić kilka słów bo słyszałem ją tylko raz ale za wszelkie info dzięki :)
|
|
Cholera w moim znaczeniu to nie pryeklenstwo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
teraz juz wiem, ale spodobalo mi sie to, a nie wiedzialam, ze to znacie drogi marcelusie skoro czytales ten banalny tekst pol roku temu, a ja dopiero wczoraj, to chyba nie jest moj to znaczy, ze na rydzyka nie ma rady
|
|
Tematów na temat ŁKSU jest juz bardzo dużo na forum i takie posty umieszczajcie w tych tematach.Nie zasmiecajcie forum gdyż poruszane są tu również inne tematy a nie tylko ŁKS.Pozdrawiam
|
|
O!!! Trzy w jednym?!!! Czemu nie? Przydałby się jeszcze kotek do mruczenia:))) Zbych
|
|
pijana powietrzem mam a co to Was obchodzi??
|
|
ja lubie swojego meza, jest the best- w tym roku bedzie nasza 5 rocznica, a milosc wciaz kwitnie jak chlopaki bedziecie w taki cyniczny sposob podchodzili do kobiet, to wroze starokawalerstwo, chociaz...glupich bab na swiecie nie brakuje, a potem placza, ze maz nie docenia, nie to, nie tamto, to sie odnosi tylko do cynikow
|
|
niech czeslaw wie, ze go ktos przeczytal i docenia to, co robi-to''przeczytalam'' to, jak lista obecnosci w klasie-chodzisz ptysiu do szkoly /mam nadzieje/ i wiesz, o co chodzi/mam nadzieje/ a jak TO ptysiek dla ciebie jest BEZ SENSU, to ty tego sensu nie wnosles mam zamiar zawsze pisac ''przeczytalam'', niech czeslaw wie, bo czemu nie
|
|
3217426 oto numer Gadu-Gadu bota który wam pomoże podpiszcie go infobot i napiszcie do niego słowo pomoc! on wtedy da wam taka listę poleceń: Dostępne polecenia to: Pogoda: pogoda! - aktualna prognoza pogody; aby otrzymywać ją dla Twojego miasta skorzystaj z funkcji dodaj! pogoda! miasto - prognoza pogody dla podanego miasta dodaj! miasto - przypisuje do Twojego numerka gg podane miasto Słowniki językowe: angpol! wyraz - tłumaczy słowo z angielskiego na polski polang! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na angielski frapol! wyraz - tłumaczy słowo z francuskiego na polski polfra! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na francuski niempol! wyraz - tłumaczy słowo z niemieckiego na polski polniem! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na niemiecki włopol! wyraz - tłumaczy słowo z włoskiego na polski polwło! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na włoski hispol! wyraz - tłumaczy słowo z hiszpańskiego na polski polhis! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na hiszpański Słowniki języka polskiego i encyklopedie: ort! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku ortograficznym swo! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku wyrazów obcych sjp! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku języka polskiego swb! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku wyrazów bliskoznacznych wiki! hasło - sprawdza hasło w Wolnej Encyklopedii - Wikipedii Pozostałe: lotto! - aktualne numery wylosowane w Lotto imieniny! - kto dzisiaj obchodzi imieniny. imieniny! imię - podaje dni, w których osoba ta obchodzi imieniny e! liczba - sprawdź co jesz; informacje o związkach chemicznych tv! - dzisiejsze hity w telewizji; dla zdesperowanych tv! stacja - program dla podanej stacji. waluty! - aktualne kursy walut waluty! liczba - przelicza daną sumę pieniędzy wg kursów sugestia! tekst - zgłoś nam sugestię lub błąd wersja! - wersja bota pomoc! - ta pomoc Infobot jest bardzo przydatny co widac poda nam program Tv znajdzie wszystko za nas w internecie itp. Zbych
|
|
Ze wzgledu na to ze w poprzednią sobote nasze spotkanie nie dokonca się udało ( bardzo mała liczba osob, ale i tak było miło) To proponuje spotkać sie w tą sobote , tez o 19 ale moze w Jamie? Co wy na to? Ktoś z was by przyszedł?
|
|
a moze by zorganizowali ognisko to mobilni terz sie znajdą
|
|
http://londynek.net/missinternetu/?photo_id=18&miss_id=18#miss "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
6230i :)... po prostu telefon... do rozmowy i nic więcej... bez szału... cycq: masz jakiś problem do mnie? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Przepraszam, ale nie będę na tę panią głosował. :) Jeśli już bym miał się rejestrować i oddać głos na którąkolwiek, to byłaby to pani nr 4. A jak zwykle wygra nie ta, która jest najładniejsza, tylko ta która ma najwięcej znajomych. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
akurat po meczu zajrze ;)
|
|
istnieje tez mozliwosc dezercji, nie? pewnie powiesz ze za dezercje kula w łeb - i do czego dochodzimy - ufff.... bedzie na nas patrzył cały cywilizowany świat (W POLSCE STRZELAJA DO LEKARZY!!!!) i nas ze swego grona wyłączy, bo w cywilizowanym świecie nie w ten sposób rozwiązuje się problemy.
|
|
http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3268630.html "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a mi zdjecie wyslesz??? no weeeeeeeeeeeeeees :D VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Zbych ma rację! Nauczyciel ma wychować, wykształcić, wpoić kulturę osobistą, zaszczepić wyższe potrzeby duchowe - fajnie, ale jak to zrobić u ludzi, którzy ani razu w życiu nie widzieli ojca czy matki z książką w ręce / nie mówię o telefonicznej/, dla których szczytem marzeń jest piwko w Jeziorku, komórka z aparatem, żeby robić zdjęcia na pół gołych pup koleżanek ze stringami wystającymi ze spodni? Przecież dla tych ludzi, wychowanych w kulturze masowej, na grach komputerowych i innych badziewiach, jakiekolwiek rzeczy wymagające uruchomienia - choć ociupinkę - szarych komórek są "głupie" i "bez sensu". A gdzie są rodzice? Pozdrawiam wszystkich. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ptysiiu stego co sie orjetuje to pijana wybrala taka miejscowe bys mogl wejsc wiec nierob laski i przyjdz cycq to tak na poboczu : za jawna grobe ptysio moze ci sprawe zalozyc :) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |