Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Medyczne eldorado cowidowe |
szooooookk !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nowy kebab i takie cyrki stara buła to co można pomyśleć o reszcie ???? w sklepie z pieczywem piątnica można kupić bułkę do kebaba sosy na stacji bęzynowej lub sos bona do kebaba np w feniksie w lomzy ogórki pomidory troche kapuchy co kto woli i mięso z kurczaka podsmażane w małych kawałeczkach w przyprawie kamis do kebabu a do bułki wystarczy opiekacz który kupiłem za 29.90 z wymienna płytka grilującą i człowieku wiesz co zjesz, gdzie jak i czym to zrobione. Moja dziewczyna pracowała w kebabie i od tamtej pory nie jem na mieście tego specyfiku ale każdy decyduje za swój żołądek ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Medyczne eldorado cowidowe |
a co to za różnica na jakich blachach kto jeździ ? a czy to że ma BLM to znaczy że gorszy jakiś? trochę tolerancji dla ludzi. I myślę że to nie ma znaczenia jaką ma się rejestrację a czy jeździ się z głową !
|
|
Ja na temat tych PRASOWANYCH ODPADKÓW i odświerzanych w mikrofali wczorajszych bułek sie nie wypowiem :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
ale że co? że bydło w Łomży, czy że pobazgrają?
|
|
To żaden błąd, zostań przy Chromie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |