Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ABW zamknie 4lomza.pl? |
Psy są odławiane po zleceniu z urzędu miasta.Schronisko nie decyduje,które psy można odłowić.Mieszkańcy zgłaszają psa w urzędzie miasta i to tam zapada decyzje o odłowieniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ABW zamknie 4lomza.pl? |
Schronisko w Łomży jest tylko dla psów z terenu miasta.
|
|
milka outletowa galeria w Łomży ? na pewno ?
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-02-13 10:32 jesli mnie pamięc nie myli to sami chcieliscie arłukowicza i tuska od 1989r pier...i się im w głowach, a ty debilu tylko jedno, w latach 2005-2007, lekarze byli mili a pielęgniarki kompetentne i przyjemne? Sam się idioto oszukujesz.
|
|
Witam, Gdzie kupię Tusz do drukarki Brother ? zamiennik w przystępnej cenie
|
|
Chinczyk na gielczynskiej spoko, ale jak biore to tylko na wynos. I trzeba przyznac, ze szybko robia :)
|
|
Ojjjjj ! To coś z twoją inteligencją nie tak, jeśli nie rozumiesz prostego zdania. Wyżej jest napisane , że Schronisko jest dla psów z terenu miasta. To znaczy, że nie ważne jest czy pies miastowy, czy wsiowy. Ważne jest, że przebywa na ulicach miasta Łomży.
|
|
Ja kupiłam za 75 zł w komputerowym na Dwornej
|
|
buhehhehehehehehehhehehehe milka001 - piwo za wpis :-) szanelka - karny ku...s za poziom rozgarnięcia :-P
|
|
k2506 odnosze wrazenie ze albo jestes dzieciakiem z podstawowki albo zostalas na takim etapie...
|
|
k2506 zadzwoń do mnie i wszystko ci wyjaśnię.Również do jakich schronisk trafiają psy z okolicznych miejscowości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |