Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mentzen odsłania pomnik Morawieckiego |
pozycz mi jej maruda na 20 min co bym se sprawdzil czy dziala :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mentzen odsłania pomnik Morawieckiego |
wpm boisz się, że "butik" w którym pracujesz padnie? Dziwię się, że jeszcze to się nie stało. Możesz mi wierzyć, że ludzie nie krążą za jedzeniem gdzie taniej, tylko kupują tam gdzie lubią i wydają grubą forsę na spożywkę. Co do ubrań, to też wolę pojechać do Białegostoku kupić markowe i w cenie łomżyńskich szmat.
|
|
u mnie ( niedaleko strzelnicy) podłączałem swojego czasu pod takiego kurdupla, antenrkę od hybrrid stick i działało dobrze
|
|
Witam właśnie czytam forum, dosć kontrowersyjne wypowiedzi do których również się dołaczam a mianowicie po przyjeżdzie karetki z pogotowia Łomzyńskiego szpitala od lekarza było czuć woń alkoholu !!! następna sprawa po zabraniu chorego poprzez tę samą karetkę wiele osób napotykających mnie ( znajomych ) pytało o zdrowie bliskiej mi osoby która właśnie wtedy została zabrana przez karetkę, jak pózniej okazało się ( Pani) pielęgniarka przyjmująca w owym czasie zlecenie chlapała jęzorem na lewo i prawo kto i dlaczego trafił do szpitala i w zwiazku z tym pada pytanie CZY NIE OBOWIĄZUJE JEJ TAJEMNICA LEKARSKA ?! ... Ponadto dołączam się również do tego w jaki sposób traktowani są ludzie którzy trafiają na pogotowie... wszystko z wielką łachą !
|
|
ahmad też dostępny i o wiele lepszy. Mówię o sypanych, bo taką piję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |