poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Inspirowana przez PiS pseudoaktorzyna odpowie za złożenie fałszywych zeznań !

1. Księga gości na stronie www.lks.lomza.tk, przeszukaj całość, były tam wklejane artykuły na temat tego meczu.
2. Henryk Pestka "Łomżyński Klub Sportowy" - strona 245.
3. Popytaj starszych kibiców na meczu, na pewno wiedzą coś na ten temat.
4. Przejdź się do siedziby Radia Białystok na Sadową, może mają tam jeszcze tą relację z wydarzeń, kiedyś miałem całą kasetę nagraną.

Dawać ich, dawać !!! hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Inspirowana przez PiS pseudoaktorzyna odpowie za złożenie fałszywych zeznań !

Jeżeli pieniądze dla lekarzy "się znajdą" - jak pisze chromax - to już będzie totalna porażka tego socjalistycznego rządu...

Pozdro.

Re: Inspirowana przez PiS pseudoaktorzyna odpowie za złożenie fałszywych zeznań !

JATKA NA STADIONIE, KILKUDZIESIĘCIU KIBICÓW POSZKODOWANYCH PODCZAS MECZU ŁKS ŁOMŻA : JAGIELLONIA (rel. Gazeta Współczesna)
Dwie osoby poważnie ranne kilkadziesišt z lekkimi obrażeniami ciała to finał zaplanowanego na niedzielę spotkania pomiędzy ŁKS Łomża : Jagiellonia. Mimo, że oba zespoły występujš w III lidze kibice z Łomży mieli przedsmak pierwszoligowych ,,emocji". Wszystko za sprawš białostockich szalikowców i opieszałoœć łomżyńskiej policji. Już kilkanaœcie minut przed zaplanowanym czasem rozpoczęcia meczu wiadomo było, że atrakcji nie zabraknie. Na dotychczas spokojnym stadionie w Łomży pojawił się dwa autokary z kibicami Jagiellonii. Szalikowcy zamiast usišœć na trybunach demonstracyjnie kršżyli po bieżni i boisku skandujšc pod adresem Łomży i ŁKS hasła powszechnie uważane za obelżywe. Następnie zajęli sektor stadionu przy budce z piwem i rozpoczęli utarczki z miejscowymi kibicami.
Kibice ŁKS długo dawali się prowokować. Dopiero przerwa meczu, kilkanaœcie minut po gwizdku spowodowana kontuzjš sędziego bocznego doprowadziła do poważniejszych konfrontacji. Łomżynianie poczštkowo zaatakowani przez goœci nie wdawali się w bijatykę. Rozpoczęła się ona w momencie kiedy pseudokibice z Białegostoku pobili starszych mężczyzn stojšcych przy głównej trybunie. Rozpoczęła się jatka. Walka na butelki kije pojemniki na œmieci trwała krótko. Szalikowcy z Białegostoku uciekli poza ogrodzenie stadionu . Jeden z nich miał pecha. Dostał się w tłum łomżan. Pobity leżał na bocznym boisku, a obok niego płonęła flaga Jagiellonii. Z ciężkimi obrażeniami głowy, klatki piersiowej i brzucha został następnie odwieziony do miejskiego szpitala.
Białostoczanie po kilkunastu minutach powrócili na stadion i ,,przebili się" do autokarów, na które natychmiast posypał się grad kamieni. Na ich szczęœcie w tym momencie na stadion dotarła policja. Dlaczego tak póŸno? Niewiadomo.
- Cztery razy dzwoniłem na policję. Informowałem oficjalnie dyżurnego jeszcze przed meczem o możliwoœci incydentów. Na próżno żali się prezes ŁKS.
W wyniku interwencji policji większoœć białostockich kiboli została zatrzymana. Częœć pozbywszy się znaków identyfikacyjnych, kurtek czy flag wymknęła się ze stadionu w kierunku miasta. Sędzia zawodów z OKS Warszawa przyznał że jeszcze nigdy nie był œwiadkiem podobnych zajœć na trybunach. O tym czy stadion zostanie zamknięty zadecydujš władze zwišzku.
Po zakończeniu bijatyki najwięcej pracy mieli lekarze z łomżyńskiego pogotowia, którzy musieli udzielać pomocy wielu lekko rannym kibicom. Jeden z nich został pchnięty nożem

Jaruś lubi... "z kotem" !!!!!!!!!!!!1

Czekam na was o 19 w Pizzerii chilli pizza ( ulica długa, nad rossmanem) Mam nadzieje ze ktokolwiek przyjdzie :)

Dać większą płace

oj to działo się działo tam

Ja niemiałem zadnego siemensa ale kuple majai wiem mniejwiecej jak działaja
a osobiscie polecam nokie miałęm już 3 i wsystkie były ok :)

Mam wrazenie ze nikt nie przyjdzie heh :P

VOTUM DEO IGNOTO

Co za dużo to niezdrowo :)

co wy byscie chcieli zeby zaraz tłumy ludu wam tam peztszly?proste ze kazdy woli isc sobie bobawic sie ze znajomymi niz zapoznawac sie z resztą forum nie? nie no ptysiu jest wyjątkiem bo on nie ma woich znajomych wiec musi kogos poznac

Re: Inspirowana przez PiS pseudoaktorzyna odpowie za złożenie fałszywych zeznań

pijana powietrzem a ile ty masz lat? Podeślij mi na maila swoje foto w celu ułatwienia identyfikacji sura@o2.plx bez x na końcu.

Na pewno te jestes ty, Ptysiu.

Hehe ja głosowałem na Agatke fajna dziewczyna :) W pierwszym momencie nie poznałem jej na tym zdjęciu-troszke sie zmieniła. No nic trzymam za nią kciuki...

MrS ażebyś sie zdziwił

psilocyber _ moje gratulacje za tak trafne ujecie tematu
rowniez ze kometaz podpisu macka
juz od dawna kordzilo mnie by go zanegowac ale wiesz tolerancyjnie trzymalam sie zdala :) swietnie ze pokazales bezsens tego tekstu :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org