Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego wszyscy olewają ryżawego \"króla europy\"? |
Ja miałam ok. wieczora, sporo osób było
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego wszyscy olewają ryżawego \\\"króla europy\\\"? |
A dzisiaj w prokuraturze był TVN24. Moze w tej sprawie.
|
|
Pies w starej fotografii : http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/56,100975,13338400,Pies_w_sepii__Najlepszy_przyjaciel_czlowieka_na_starych.html nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kajaa. można po drugiej stronie ulicy. Na Kazańskiej w kiosku mają bilety :) rudy błazen z druhem
|
|
Ja pamiętam. Toczyli wojnę na swietlówki ze szpitala z blokami wojskowymi haha. Cygana już dawno nie widziałem, ale jego kolegę czasem widzę jak ciąga złom na wózku.
|
|
no wlasnie a to tez jest plus duzy jak ma ktos wazna sprawe to zadzwoni ,a lochy bez kasy co cos chca nie zadzwonia bo pewnie kasy beda chciec pozyczyc mniej glowe zawracaja
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedź.W takim razie zdecyduję się na rozstanie z T-mobile.Swoją drogą dziwi mnie że w obliczu tak licznej i atrakcyjnej konkurencji T-mobile przestało dbać o swoich stałych klientów.Na szczęście jest wybór więc bez żalu podziękuję im za współpracę.
|
|
sebo55 to nie tyko pogotowie itp. To samo się tyczy Urzędu skarbowego i innych instytucji.
|
|
normalna tendencja, z drugiej zaś strony nie dziwię się. Gdybym miała obdzwonić kilkaset osób w celu poinformowania ich o negatywnej decyzji to traciła bym tylko czas zamiast zająć się ważniejszymi formalnościami. Zapewne z tego powodu informują na rozmowie, że jak nie odezwą się w danym terminie to niestety nie mamy na co liczyć. Tak naprawdę każdy z nas ma jakieś szansę na tą pracę, a tylko od osoby rekrutującej zależy czy się spodobałyśmy czy też nie :) Jednak z naszej strony jest to frustrujące, bo nie znamy powodu dla którego to akurat nie My dostałyśmy szansę wykazać się :) ale się rozpisałam ufff
|
|
to się już więcej nie wypowiadaj!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |