piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego wszyscy olewają ryżawego \"króla europy\"?

Ja miałam ok. wieczora, sporo osób było

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego wszyscy olewają ryżawego \\\"króla europy\\\"?

A dzisiaj w prokuraturze był TVN24. Moze w tej sprawie.

Pies w starej fotografii :

http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/56,100975,13338400,Pies_w_sepii__Najlepszy_przyjaciel_czlowieka_na_starych.html

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Kajaa. można po drugiej stronie ulicy. Na Kazańskiej w kiosku mają bilety :)

rudy błazen z druhem

Ja pamiętam. Toczyli wojnę na swietlówki ze szpitala z blokami wojskowymi haha. Cygana już dawno nie widziałem, ale jego kolegę czasem widzę jak ciąga złom na wózku.

no wlasnie a to tez jest plus duzy jak ma ktos wazna sprawe to zadzwoni ,a lochy bez kasy co cos chca nie zadzwonia bo pewnie kasy beda chciec pozyczyc mniej glowe zawracaja

Dzięki wszystkim za odpowiedź.W takim razie zdecyduję się na rozstanie z T-mobile.Swoją drogą dziwi mnie że w obliczu tak licznej i atrakcyjnej konkurencji
T-mobile przestało dbać o swoich stałych klientów.Na szczęście jest wybór więc bez żalu podziękuję im za współpracę.

sebo55 to nie tyko pogotowie itp. To samo się tyczy Urzędu skarbowego i innych instytucji.

normalna tendencja, z drugiej zaś strony nie dziwię się. Gdybym miała obdzwonić kilkaset osób w celu poinformowania ich o negatywnej decyzji to traciła bym tylko czas zamiast zająć się ważniejszymi formalnościami. Zapewne z tego powodu informują na rozmowie, że jak nie odezwą się w danym terminie to niestety nie mamy na co liczyć. Tak naprawdę każdy z nas ma jakieś szansę na tą pracę, a tylko od osoby rekrutującej zależy czy się spodobałyśmy czy też nie :) Jednak z naszej strony jest to frustrujące, bo nie znamy powodu dla którego to akurat nie My dostałyśmy szansę wykazać się :) ale się rozpisałam ufff

to się już więcej nie wypowiadaj!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org