Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jest tutaj chociaż jeden, który przeczytał książkę prof. Umberto Eco pt. Cmentarz w Pradze? |
http://forum.owczarkopedia.pl/ruda-slaska-don-14-kg-bez-siersci-t2297.html moim zdaniem zakup psa za nie wielkie pieniądze z pseudohodowli często tak się kończy malo zapłaciłem = to mało się nim interesuje ludzie maja niestety taka mentalnośc że dbają o to co ich drogo kosztowało np: jak kupisz samochód za grosze to jeździsz nim dopóki się da nie inwestując w niego bo to sie nie opłaca ale jak kupisz drogi samochód to chuchasz i dmuchasz i dbasz bo zapłaciłeś dużo . poza tym jak nie stać ciebie na opłaty i bęzynę to samochodu po prostu nie kupisz inaczej jest niestety z np: psami ludzie nie zastanawiają się nad tym że pies wymaga opieki i nakładów pieniężnych na utrzymanie i ewentualne leczenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jest tutaj chociaż jeden, który przeczytał książkę prof. Umberto Eco pt. Cmentarz w Pradze? |
Jak w temacie prosze o opinie na temat zespołów Ronix,Model,Cool. A jesli macie cos godnego polecenia na zespoł weselny to z góry bardzo dziękuje. I kto ma zamiar mi wypominac ze moge se wpisac w wyszukiwarke i poszukac to niech sie nie wypowiada.Pomocnym osobom dzięki...
|
|
Re: Czy jest tutaj chociaż jeden, który przeczytał książkę prof. Umberto Eco pt. Cmentarz w Pradze? |
wolny niewolnik jeszcze jedno ustawa nie jest dla psów jest dla ludzi nieodpowiedzialnych i powinna zmuszać do myślenia. pozdrawiam serdecznie z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Gdzie w łomży kupie kapciuszki firm viggami, zetpol, lemingo?
|
|
Trzeba bylo petycje pisac zanim wam zrobili skatepark na strzelnicy. Moze by wtedy ta kase przeznaczyli na kryty. A tak ogolnie, to czego by tej dzisiejszej mlodziezy nie dac, to ona i tak zawsze bedzie sie nudzic i zawsze jej cos bedzie nie pasowac... ***** ***
|
|
Faktycznie pośmiać się można, zgadza sie....ale Twoja wypowiedź julciaa111 dodała oliwy do ognia..... Wieśniaki mają dobra auta pod kościołem w niedziele, zgadza się ale przeważnie z "nie tak" wykorzystywanych dotacji...! :D A tak na marginesie to nie chciałabym się z nimi zamienić nawet dla takiego auta... i myślę że nie tylko ja
|
|
Nie wiem jak nazywa się ten zespół ale należy do Pana Sławka, który prowadzi sklep muzyczny przy al piłsudskiego. Ciąg sklepów obok restauracji 4pory roku i alkoholi świata. Byłem na 3 weselach, na których grali i serdecznie polecam. Wszystko na odpowiednim poziome, a zarazem z ogromnym poczuciem humoru.
|
|
W tej kwestii obie strony mają rację i ta "wojenka" w tym temacie może trwać i trwać. Jedni-mają pasję i się jej oddają, a że zimą raczej jest ciężko o dobre miejscówki do grindowania, a co mówić o bardziej złożonych flipach czy grabach to proszą, włodarzy, żeby coś z tym zrobili (i ich w tym popieram) Drudzy- Przedstawiają, że są sensowniejsze metody wydawania pieniędzy jak Hospicja, czy przytułki dla bezdomnych (trolle jak zwykle plują kwasem) oczywiście trzeba wziąć pod uwagę fakt, że znaczna grupa bezdomnych wpadła w taki dół, że nie mogła się podnieść i uciekła w alkohol, który im "pomaga" na krótką chwilę sprawiając potem, że ich problemy narastają co zwiększa ich zapotrzebowanie na ten "lek" (O ile mi wiadomo) do takich przytułków przyjmują trzeźwe osoby. Jeżeli bezdomni nie chcą choć po części pomóc sobie sami, to choćbyśmy im stawiali "pałace ze złota" i dali pracę w budżetówce, nie możemy im pomóc bo oni sami nie chcą sobie pomóc. W tej dyskusji racja leży gdzieś po środku, od was zależy jak to postrzegacie, ja mogę co najwyżej przedstawić swoje zdanie w tym temacie ;]
|
|
A ja bym chciała całoroczne,kryte lodowisko :) .
|
|
Gdańsk ul. Piwna Mają tego na palety.
|
|
pyza nie o to mi chodzilo w mojej wypowiedzi..czlowieka mozna sadzic po czynach itp a nie po pochodzeniu..po drugie zgodze sie co do pseudo gospodarzy a takich jest wysyp.pokupowali ziemie za grosze zeby zyskac dotacje i chwalic sie hektarami..tych prawdziwych w sumie wiele nie jest W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jantar5555 a wiesz jakie blachy ma Stara Łomża np?
|
|
najlepiej erotyczny to Ci nie ,,upadnie" :)
|
|
kupcie sobie 1 ha pola 3 krowy i tez dostaniecie dopłaty jak uważacie ze to tak ładnie i pięknie wszystko wygląda
|
|
Aktualny, aktualny. 3 posty wyżej. Lepiej temat podbić niż zakładać nowy - czy się mylę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |