Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak trochę od tematu |
bo zakładasz masę różnych idiotycznych tematów i często piszesz głupoty, plączesz się w zeznaniach...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak trochę od tematu |
Patrząc na posty i wypowiedzi na forum to ludzie żyją po to by marudzić, narzekać, krytykować wszystko i wszystkich wokół i być wszystkiemu przeciwnym. Uważam że jak by te forum zlikwidowano to żałoba była by długoterminowa.....
|
|
Dwa lata temu ciężko zachorowałam ! bywałam po 3-4 razy w tygodniu na pogotowiu albo na izbie przyjęć z ostrymi bólami bardzo ostrymi i za każdym razem lekarze i na pogotowiu i na izbie w szpitalu dawali mi nospe i ketonal w kroplówce i odsyłali do domu!znali mnie juz bo niektórzy z nich po kilka razy w tygodniu mnie przyjmowali i żaden nie był na tyle ambitny by zlecić jakiekolwiek dodatkowe badania cokolwiek .trafiłam wreszcie do pewnego profesora w B.stoku i po godzinnym wywiadzie trafnie zdiagnozował chorobę potem zrobił mi wyniki na oddziale ale była to juz tylko formalność!....... niestety od tego wszystkiego teraz mam napadowe stany lękowe przed bólem wynikające ze świadomości że nikt mi tu nie pomoże i oparłam się u psychologa!
|
|
w jakich okolicach te psy ostatnio przebywają ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |