Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wojska Putina uszanują wyjątkowy obiekt - dumę Ukraińców? |
czytam i czytam i już mnie zaczyna to wkurzac :segregacja-a to ludzie ze wsi,to znowu psy wioskowe,dlaczego ktoś musi być gorszy a najczęściej ten ze wsi?jakieś uprzedzenia?to po jaką ch.......,odpoczywać uciekacie na wioche między wieśniaków?a jeśli jajeczka to tylko wiejskie?przecież to wieśniak je karmi,zbiera i sprzedaje...idużo innych rzeczy -nie przeszkadza to wam?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wojska Putina uszanują wyjątkowy obiekt - dumę Ukraińców? |
Polecam Budy Czarnockie, sala przytulna i w pełni wyposażona. Ewentualnie U Zdziśka na Starej Łomży, ale będzie drożej lub Czarnocin czy Jeziorko.
|
|
belfer widzę, że wiesz czym się zajmuję, ja nie bardzo Cię kojarzę heh ale nie będziemy tutaj tego drążyć, więc dzięki i również pozdrawiam serdecznie:) A Ty Edziu mnie straszysz? Buhahahahahahahahaha! Już niedługo obudzisz się w pokoju bez klamek w kaftaniku, reformator systemu się znalazł ku*wa jego.
|
|
Rzymianka ma podobno ok ceny. kumpel robił i mówił że jest ok
|
|
pyza mi np nie przeszkadza że produkty te co jemy na codzien są ze wsi, a czemu miałoby to przeszkadzać i w czym..? o podejściu do życia pewnie co nie którym chodzi...a różni się ono tych z miasta a tych ze wsi , niestety....te ze wsi to patrzą co kto ma, ile pola czy innych dóbr materialnych...dla nich tylko wtedy wartosciowy jest człowiek. Wiem to bo moja znajoma z miasta wyszła za mąż za faceta ze wsi... tak jej jego rodzina dała popalić że nie wiedziała jak się nazywa...nie patrzyli że dziewczyna wartościowa, szkoły pokończone - dla nich to była "dziadówa", "przybłęda" z miasta co nic nie ma...na szczeście rozwód już się odbył, teraz "dmucha na zimne" w doborze kandydata na męża :)
|
|
Ostatnio ogladalem filmik jak typek pyta sie przechodniow po co żyja. Większość mowiła nie wiem... Pytanie do Was po co Wy żyjecie?
|
|
Maruda, skąd wiesz że takie leki są na Twoje problemy? Stosujesz już je? Zenit- Nie jeden tak gadał już od ładnych paru lat, a jakoś jeszcze nie miałem okazji tam być ;]
|
|
Bynajmniej. Ja pochodzę z wioski oddalonej od Łomży właśnie o 20km, a zobacz, nie myślę o ciągnikach i ile kto ma hektarów, chcę aby żyło nam się dobrze i byli traktowani na równi, nieważne czy chłop, czy mieszcznin, czy doktor, ksiądz czy inny urzędnik. Wymagałem kultury, to teraz daję przykład jak wygląda kulturalna rozmowa, drodzy "mieszczanie".
|
|
Do sanitariuszy nic nie mam, nie raz uratowali mi du*ę lecąc ze mną, często zimą na sygnale, za co im bardzo serdecznie dziękuję i szanuję, mówię tutaj o niekompetencjach pewnych, niektórych osób z izby przyjęć. Tutaj powiem, że nie wszyscy są, źli gdzie chcę podziękować pewnej młodej lekarce, która z początku olała sprawę jak tamci ludzie, ale potem, jednak podeszła do sprawy z pełnym profesjonalizmem, niestety, dopiero po przedstawieniu solidnych dowodów, których często ze sobą nie zabieram, ale od niedawna w plecaku noszę nie tylko, żarcie do pracy ale także całą historię choroby i leki, które aktualnie przyjmuję, pozdrawiam tych prawdziwych lekarzy i "pozdrawiam specjalistów" co to zdrowemu by zaszkodzili a chorego dobili ;]
|
|
Kolego w pogotowiu niema już sanitariuszy są ratownicy,sanitariusze(ratownicy) są na SOR i wierz mi ze są to naprawdę profesjonaliści którzy pracują za 3..wierz mi,pozdrawiam
|
|
Ten problem nie dotyka tylko Łomży, wszędzie tak jest, o inaczej prywatnie za kase to się skurwiele jakoś ogarną. A dla wybielenia całej służby zdrowia to TVN puszcza seriale , jak to cudownie jest chorować. Nic tylko chorować nie umierać,wczasy bajka.
|
|
Żeby dobrze popić i jeszcze lepiej zabalować :):)
|
|
a perspektywy wszechświata jakies zycie na ziemi niema z zalozenia zadnego celu i znaczenia, musicie sobie uświadomić ze jesteście tym czym mikroby na marsie dla was czyli nikim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |