Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Towarzysze W. Putina w UNII postEUROPEJSKIEJ |
bardziej jestem za fryzjerka damska.. fajna sprawa i jak sie okazuje mnostwo godzin praktyk.Jak by co piszcie bedzie razniej isc juz w zgadanej grupie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Towarzysze W. Putina w UNII postEUROPEJSKIEJ |
ja przymierzam sie do kursu pedagogicznego, wie ktoś czy da rade teraz zacząć czy od września?
|
|
Frick, jak mógłbyś to podaj maila. Mam parę pytań. Czyli rozumiem jest jeszcze czas aby ewentualnie zapisać się na ten kurs?
|
|
Najlepiej zgłoś problem do schroniska. Bohaterskie wolontariuszki z pewnością przyjdą z pomocą. Na pewno kunę złapią, a potem ją odrobaczą i wysterylizują!
|
|
Wpuść kota, jak mieszkałem na wsi to miałem tam takiego łownego kota, co przynosił myszy, szczury, gronostaje, ptaki, jaszczurki, raz nawet niósł zająca, któremu wcześniej odgryzł głowę, koty to naprawdę świetni drapieżnicy i dopadną wszystko co mniejsze od nich i da się zjeść bez problemu.
|
|
Ja tam się o nic nie obrażam, po prostu irytuje mnie ignorancja i poziom buractwa pewnego "miejskiego" buraka, któremu wydaje się, że jak ma 50 lat to wie wszystko o życiu, a tak naprawdę ma rozumek misia puchatka.
|
|
Nawet jakbyście stali w kilku w środku nocy pod moim blokiem z bronią, to wyjdę sam naprzeciwko i choćbym miał lizać swoje rany miesiącami to pamiętaj, że to was pogrzebią. Nie igraj z drapieżcą bo staniesz się jego pożywieniem ;]
|
|
Żywołapka to najlepsze rozwiązanie! A później wywieźć zwierzątko gdzieś daleko daleko... bo jakza blisko to potrafi wrócić.
|
|
tak, można. frick@autograf.pl
|
|
Na stacji Statoil i w salonie Orange na Legionów...
|
|
Wybacz manipulancie, ale mówisz jak jakiś medialny burak, chcący znowu udowodnić swoje z d*py wyjęte wywody co do mojej osoby. Podpowiem, że jesteś w błędzie głębokim jak rów Mariański. Zresztą, skoro wzbudzam w Tobie tak silne emocje, że komentujesz każdy mój post swoimi teoriami, to chyba jestem dla ciebie tak cholernie interesującą osobą, że aż kipisz ze złości, że nie chcę się Tobie ujawnić ;]
|
|
kliknij na dole odnośnik informacje, i tam już masz przy każdej rubryce na górze edytuj ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |