Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O czyje interesy dba PiS? |
Pewnie ustałeś pod ścianą, a tam zakaz parkowania i gościu specjalnie firmowym walnął
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O czyje interesy dba PiS? |
Edvard18 ależ z Ciebie wyłażą kompleksy wiejskiego chłopaka
|
|
+1 popieram, tylko jedno ale: to nie jest ucieczka z miejsca wypadku - nikt nie został ranny, jest to więc zwykła kolizja. ale nadal, bardzo nieładnie ze strony kierowcy forda!
|
|
fakt ... to była kolizja, nie było ofiar w ludziach ;)
|
|
Tereska idź z marudą na pieska ;]
|
|
Spłyń kobiecino z tych ludzi.ja sram na takie pierdoły jak rodowód,jak również na to czy mój podopieczny jest rasowym,czy w typie... czworonogiem.jest zdrowy,najedzony,nie siedzi w swych odchodach,nie jest tez reproduktorem swego rodzaju,ma za przyjaciół ludzi,którzy mają dlań czas.Chciałabyś oglądać na świecie tylko rasowe psy?sorry,tak sie nie da.a jeżeli chodzi Ci o kontrole urodzeń psów,ich populacje itp.to inna sprawa.Czepiasz się wszystkiego co z psami związane Jakbyś wszelakie rozumy pozjadała.dla większości ludzi tu piszących los psiaków nie jest obojętny,ale nikt tak tu nie ujada nad ich dolą jak Ty.moze jakies pikiety Organizuj,na miescie i Głoś swoje urojenia dla szerszego grona. nara nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Edziu:):) Niechcę mi się szukac, ale nie napraszaj sie bo poswięce czas i znajdę :) Niemasz tych postów aż tyle żebym nie znalazł twoich wymysłow co do swojej osoby . Lepiej chłopaczku zacznij myśleć zanim cokolwiek napiszesz:):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |