Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego warszawski MSZ, to Ministerstwo Spraw Przegranych (przez Polskę)? |
Maruda, gość z tego filmiku ma więcej jaj od Ciebie i jest bardziej rozsądny niż Ty, stary grzybie z orzeszkiem zamiast rozumku, zamiast wypisywać tu z d*py wyjęte głupoty, mógłbyś spotkać się i pogadać na ten temat. BTW. Tor Eckhoff jest w porządku, może i wariat ale pozytywny, mam go na skype i często sobie nawijamy, jak nie znasz kogoś w realu to nie oceniaj po pozorach. http://www.youtube.com/watch?v=SeUGn8jXG34
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego warszawski MSZ, to Ministerstwo Spraw Przegranych (przez Polskę)? |
Edka zapytajcie on ma projekty rozpisane i rozrysowane:) Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...
|
|
Re: Dlaczego warszawski MSZ, to Ministerstwo Spraw Przegranych (przez Polskę)? |
Miejmy nadzieję i módlmy się o to, żeby nie tylko UE, ale każda instytucja czy działanie państwa mające cokolwiek wspólnego z socjalizmem, urawniłowką itp. jak szybciej się rozleciało. Tak będzie lepiej dla naszych dzieci. DiDi
|
|
Nie wiem jak jest teraz i ile lat ma Twoje dziecko ale mi mówiono podobnie: na aparat czeka się około 2 lat, wizyty miałam co pół roku żeby utrzymać się na liście, po 2 latach na wizycie powiedziano mi, że przekroczyłam już wiek, w którym można otrzymać go za darmo (chyba do 12 lat - przynajmniej kiedyś). Pic na wodę fotomontaż, tylko mydlą ludziom oczy, żeby brać pieniądze za kolejne wizyty a potem du*ą się odwracają. Wtedy nauczyłam się, że za darmo to tylko w mordę można dostać.
|
|
Rolnik to pytanie mnie powaliło tak jak to gdzieś dawno zasłyszane i ponadczasowe: "Jak wonsz pouknie pajonka to czy pajonk ukonsi wonsza od wnentsza?" Roz*ierdala system, prawda?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |