Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podatek liniowy, strefa ERM2 a bankructwo Łotwy, panie Donku dlaczego?? tusk chc |
"ja tam nie wierzę w dysORTOGRAFIĘ... jest tylko głupota, lenistwo i braki w wykształceniu... :/" Dokładnie. Dziwne, że teraz w 6 klasie podstwówki nawet 80% to dzieci z różnymi rodzajami dysfunkcjami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podatek liniowy, strefa ERM2 a bankructwo Łotwy, panie Donku dlaczego?? tusk chc |
"a co do wiary to ja niewierze w co niektórych wykształcenie i pracowitość :P " po polsku powinno być: nie wierzę w wykształcenie niektórych osób albo nie wierzę w wykształcenie co po niektórych... a pracowity nie jestem, bo po co?
|
|
Re: podatek liniowy, strefa ERM2 a bankructwo Łotwy, panie Donku dlaczego?? tusk chc |
lamparta, jaguara i osła...
|
|
Maciek zamieścił portret św. Maksymilana . w zwiazku z tym, aby cokolwiek ożywic ten skadinad ciekawy wątek, proszę o odpowiedź, na zagadkę (mimo że to nie ten watek): KTO jest autorem tego portretu? Popieram Autochtona - a odpowiedź w katalogu publikowanym przez Maćka jest coś nie do końca świeża. ( wprawdzie wydaje mi się, że ołtarz był manierystyczny, ale to szczegół dla fachowców, a ja nim nie jestem). Zbych
|
|
Super życzonka:)))
|
|
Kartka mnie poprostu rozwaliła :D Dzięki naprawdę jest świetna :) Oczywiście nie ma w niej żadnych aluzji ani nic z tych rzeczy ... Pozdro
|
|
dzięki za info bo chce kupić sobie Siemensa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
siemensy maja dobra jakosc fot a tak to sa do ... :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |