Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto Polska pod nierządem tuska i jego wyborcy |
a co takiego dziwnego w tej monecie ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto Polska pod nierządem tuska i jego wyborcy |
Siedźmy cicho bo jeszcze i nam prokuratura "przejedzie" po domach :)
|
|
MrS racja hehehe
|
|
Ja nie słyszałem o tym ale bardzo ciekawe.Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Każdy ma prawo do błędu. Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
metius i MrS mają racje.Zakończcie ten bezsensowny temat,a propozycje takie jak bigi2004 to poprostu szczyt głupoty.Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Simensy dobrze chodzo ale po roku urzywania sprzedać to marne piniądze polecam tylko nokie i sonyericsony. Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja mam siemensa c75 jak narazie dobrze... tylko nielicząc jednej naprawy. dobra marka ale i tak wole nokie:P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o właśnie... jaeszcze mam siemensa c55... chodzi świetnie, bateria trzyma świetnie(tydzien)- poprzednim właścicielem była moja siostra i z tym telefonem jest jak najbardziej ok.... POlecam tą markę(siemens) jak także już wspomniałem Nokię VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Dobre!!!!
|
|
Nie polecam Siemensów - miałem kilka (począwszy od C35i do SX1). Psują się, są problemy z oprogramowaniem (zawieszają się). W tej cenie lepiej wziąć Nokię (obecnie posiadam N70 i jest super). Polecam także Motorolę E1000 - miałem przez kilka miesięcy - rewelacyjny telefon. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Lgangster hehe nie badz taki sprytny :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
200.000 PLN podrabianymi jedno groszówkami lol
|
|
ulus dzieki za info :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Przepraszam ale nie jestem w temacie i chcialbym zeby mnie ktoś oświecił.Mianowicie chodzi o gościa o ksywie "Ptyś".Zauważylem ze jest on ciagle wysmiewany i "jechany" na forum.:):) Czy może mi ktos powiedziec dlaczego :):) ?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja nie polecam telefonów tej marki mialem kilka i zawsze sie wieszały.Poprostu Siemensy mają zjeba.. softy. Za najlepsze telefony uważam modele marki Nokia.Pozdro Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Symbian-System operacyjny SymbianOS oferuje użytkownikom telefonów komórkowych niespotykane jak dotąd możliwości. Bogate w funkcje aplikacje, dobra grafika pozwalają na znaczne zwiększenie funkcjonalności aparatu. Zapraszamy do działu Symbian na Telix.pl. Dziesiątki nowych aplikacji do pobrania, opisy aparatów i zdjęcia. czyli jest to system operacyjny Zbych
|
|
Ja mam pytanie dot. pogody. Wiem, ze w polsce istnieje kilka miast o nazwie Kolno. Skad mam wiedziec, czy pogoda dla kolna, jest pogoda dla mojego kolna
|
|
Jak przez mgłę pamiętam ten ołtarz. Wydawał mi się wtedy taki wielki i piękny , a póżniej pamiętam zrobiło się jakoś pustawo w głównej nawie.
|
|
do firefoxa jest plugin weatherfox - na bieżąco pokazuje w dowolnym pasku przeglądarki stan aktualny i prognozę na kilka dni do przodu - dużo możliwości ustawień... firefox (aktualny) -> narzędzia -> rozszerzenia -> pobierz więcej rozszerzeń z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
Ja do tej pory miałem jednego Simensa s55 i jak dla mnie był to telefon prawie idealny. Tyle co on przeszedł (upadki z różnej wysokości, kąpielę błotne, itp. itd.) i dalej działa. Dla porównania od jakiegoś czasu mam nokię 6230i po miesiącu pojemność pamięci zmniejszyła się z 32MB di 3MB kasując przy tym wszystkie kontakty nie zapisane na karcie sim ;-( Telefon jest teraz w serwisie i w zastępstwie dostałem nokię 6020 - porażka na całej lini. Klawiszę obłe, śliskie napisanie sms to prawdziwa udręka. Że nie wspomne o cudownej ergonomii interfejsu (np. w zakładce Ustawienia mamy dwie zakładki -->połącznie i drugą -->ustawienia połączeń) Kto zgadnie, która do czego służy? Podsumowując nowe nokię to już niestety nie to samo co kiedyś...
|
|
Jerry myślisz że on nie wie jakie drogi są w Polsce?Doskonale wie.Chodzi oto że nasz rząd nie umie się dogadać.Wszystko to walka o stołki i nic poza tym.
|
|
simensy sa nie dobrze czesto sie zawiesaja i maja problemy ze swoim oprogramowaniem a i czesto sie psuja wiem z autopsji i zwierzen ludzi a pozatym to nie ma jak nokia
|
|
Hehe nadal nie rozumiem ale trudno sie mówi :):) Uczepiliscie sie do chlopaka...hehe Pozdro Zbych
|
|
Lgangster rozmywasz temat, a tak pozatym czy ty nie posiadasz muzgu zeby w takie głupoty sie bawic :o.
|
|
ale policja nie we wszystkich sprawach jest taka dobra Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://londynek.net/missinternetu/?photo_id=18&miss_id=18#miss Organizowane są wybory miss Polonia UK. Startuje dziewczyna z Łomży. Dzisiaj do 24 można głosować. Oddajcie jak najwiecej głosów i podajcie dalej. Z góry dzięki http://londynek.net/missinternetu/?photo_id=18&miss_id=18#miss "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w pizdzie !!!!!!!!! :D najlepiej w lasku jednaczeskim tam jakas akcja kiedys byla ze ochroniarzy spalowali :D bueheheheheh leszzcze.albo wescie sie usadowcie na rondzie zeby kazdy przejezdny zobaczyl jakie zjeby w lomzy mieszkaja !!!!!!!!! yo !!!!!!
|
|
Dyrektor Szpitala powiedział , że jak otrzyma pieniądze z ministerstwa to natychmiast wypłaci strajkującym.Co za wspaniałomyślność -żadna łaska Panie Dyrektorze . Pan nierozliczyl jeszcze ustawy 203. A płacenie odsetek w kwocie 10.PLN slownie dziesięć złotych miesięcznie to zwyczajne świństwo i upokorzenie pielęgniarek i położnych!!!!
|
|
creative tez ma drewniana obudowe w subwooferze Zbych
|
|
Mam prośbę, mianowicie, nie piszcie kogo z Was nie będzie bo: bla, bla, bla. To nie cenzura, ale niech napiszą te osoby które będą. W plenerze może być, ale wtedy trza się nieco wcześniej zorganizować (a jest piątek godz. 18). Wiecie!: ile osób, gdzie i jakieś kiełbaski, browar czy cuś mocniejszego, dojazd itp. Więc w grę wchodzi albo Rzymianka albo Tcheslav, jak na tę porę of koz. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dzieki dziewczyny-tak, ryskago, mame przede wszystkim ale jest wesolo
|
|
cycq desperat? Ty masz odwage żeby zrobić sobie tatuaż ŁKS'u?
|
|
Misiek-2lo wiedziałęm ale nie do konca Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to proste - wiedza o tym nasi slowianscy sasiedzi. mimo slabszych gospodarek maja przenaczone ok 6%pkb na ochrone zdrowia a u nas ponizej 4 !!!! nie mowie o bogatych krajach zachodu tylko czechach, slowacji, litwie itp. trzeba zaczac robic tak jak oni bo inaczej poumieramy nie doczekawszy lekarza !!! nie da sie leczyc tanio i dobrze w kapitalizmie. nowoczesna ochrona zdrowia kosztuje i musie kosztowac tak jak nowoczesny samochod musi troche kosztowac !!! skonczmy z mitem "bezplatnej sluzby zdrowia" bo swiat sie z nas smieje. popatrzmy jak to jest rozwiazane u sasiadow. to takie proste !
|
|
Moim skromnym zdaniem pieniadze dla lekarzy sie znajdą. Wywalczą je lekarze z podkarpacia, gdy za 2 tygodnie zwolnią się z pracy na znak protestu. Za nimi pojdzie reszta polskich szpitali i GWARANTUJĘ I JESTEM NA 200% PEWNA, ŻE KASA SIĘ ZNAJDZIE BARDZO SZYBKO I ŁATWO :)))))) Inaczej rząd wyjedzie na taczkach bo po prostu ZACZNĄ UMIERAĆ LUDZIE !!!!
|
|
Mam prośbe. Czy ktoś posiada może jakies zdjęcia, artykuły o meczu z Jagiellonią z 96. Jakieś linki co kolwiek. Z góry dzięki
|
|
A to ci... :D VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Malachit: mi się czasem przydają inne funkcje... mogę sobie np. na wykładzie w Chessmastera pograć :) Zbych
|
|
Znam takich co pracują w szpitalu i w poradniach, a samochodem nie powstydziłby się jechać i minister z rządowej limuzyny, a w domu zamieszkał by nie jeden książę. Nikt im nie szkoduje pieniędzy, ale pieniędzy zarobionych uczciwie. Pozdrowienia. Zbych
|
|
przesadzasz macku oczywiscie. nie zauwazylem zadnych najnowszych BMW, Mercoedesów, Jaguarow a juz na pewno nie Maybach jak u O.Rydzyka. ot normalne auta jakimi jezdza wlasciciele niewielkich nawet biznesow w lomzy. tylko brane na firme prywatna w celu odliczen podatkow. znam tez takich co wogole nie maja samochodu i mieszkaja w wielkiej plycie bo nie maja dyzurow i prywantej praktyki. takze prosze bez uogolnien w stylu wszyscy politycy to swinie, dobrze?
|
|
Witajcie.Pogoda jutro ma być ładna,więc proponuję zjazd motocyklistów i skuterowców.Proponuję jutro w lasku jednaczewskim "przy kominku"może tak o godzinie 16'00.A może inne propozycje?I przekażcie innym,żeby była duża frekwencja.
|
|
ja miałem dwie Nokie i jednak wolę Siemensa... aczkolwiek Nokie są pancerne i jako TELEFONY bez żadnych bajerów się doskonale sprawdzają... Jurand
|
|
Proponuję Ci kontakt z Pijaną powietrzem. Ona to umie organizować spotkania ;D VOTUM DEO IGNOTO
|
|
napewno jest jakaś taka książka "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a na hulajnodze mozna wpasc?? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Coolboy jak masz taką możliwosc to podziel sie z nami :)
|
|
Słuchajcie temat nie jest o moim życiu osobistym tylko o złodziejach komisu przy STS wiec prosze wypowiadać sie na ten temat :):) A Loko umiescił fajny post na który przydałaby sie odpowiedz...Pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
no co?? były były i się zmyły ;)
|
|
widzę ze pijana mnie jeszcze nie uprzedziła wiec pisze:) a jest o czym choć małą frekwencją cieszą się spotkania są bardzo owocne pogawędka niczym z domu rodzinnego sprzyjała żartom i wybuchom śmiechu (jak wiadomo śmiech to zdrowie ) poza tym umożliwiła inne spojrzenie na ludzi piszących na forum pozdrowienia dla obecnych i tych którzy zostali wspomniani :)
|
|
Myślę, że w szkołach dobrze byłoby wprowadzić - przynajmniej od czasu do czasu - zajęcia dla dzieci/młodzieży razem z ich rodzicami, i to takie, na których nauczyciel mógłby dokładnie sprawdzić faktyczny poziom wiedzy uczniów. Rodzice mogliby sami - naocznie - przekonać się jaką wiedzą ich pociechy dysponują... Coraz szerzej mówi się o temacie monitoringu w szkołach. Ma to swoje wady i zalety, jak wszystko... Ale myślę, że większość zajęć nadawałaby się do tego aby raz na jakiś czas zrobić zajęcia dla rodziców i przedstawić im materiał z zajęć zarejestrowany przez kamery. Każdy rodzic mógłby zobaczyć swoją pociechę "w akcji".... Tylko byłoby to zapewne niezwykle trudne do wykonania, gdyż z tego co wiem, to na zwykłe zebrania rodziców/wywiadówki przychodzi 1/3-1/4 - w porywach 1/2 rodziców... że o takim zwykłym zainteresowaniu się rodzica, w ciągu tygodnia, miesiąca czy półrocza nie wspomnę... A skąd młodzież czerpie przykłady, wzorce? Kiedyś, jak przyniosłem do domu 2, to ojciec "odpowiednio ze mną porozmawiał" i musiałem siedzieć z książką i się uczyć na poprawę... Teraz jak pociecha przyniesie 1 to zazwyczaj rodzice to komentują: "I ta/ten ...(pip)... tylko tyle Ci postawiła/postawił? No cóż.... Pozdrawiam wszystkich nauczycieli... i nie tylko :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ten ostatni link to ta ww reklama ktora pokazuje co mozna by zrobic z kasa na stocznie :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hahahaaha nawet podobny :p swietny pomysł z tym :)
|
|
To jest jedyny mecz który pamietam z dziecinstwa :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
heh no fotek i tak nie robilem nie chcialem go rozpraszac, a po za tym i tak byl fotograf co profesjonalnym sprzetem robil, ja juz nie chcialem wyskakiwac ze swoim badziewkiem powershotem hehe :P
|
|
Dadzą sobie buzi z języczkiem i będzie spokój :-) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
http://www.4lomza.pl/foto/060409192410.jpg
|
|
Szkoda że tylko 3 miliony. Ale cóż i tak się ciesze :]
|
|
hehehe, usun wirusy z komputera :)
|
|
Reklamaaaaaa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |