Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - miasto patriotów i ludzi świętych |
Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - miasto patriotów i ludzi świętych |
Ja to niewiem .Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Żadna sensacja jak dla mnie, ostatnio gość z klasy chciał zapłacić naszemu skarbnikowi podrobioną dychą. Przyzwyczajam się.
|
|
W toalecie kamera to zboczeńcy. Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
mam 3 lata simesa c55 jest stary ale chodzi swietnie jestem bardziej zadowolona niz z nowego sonyericssona simensa wiec bardzo polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Poznajecie to? Ptysiu80, dlaczego z odzysku? Pozdrowienia. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
ptysiu próbował zapłacić 200.000 PLN twarzowego lewymi złotówkami - nie wyszło :-( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie za bardzo a co to za nazwa ;> Zbych
|
|
Makmarc wcale nie rządze na forum. Poprostu chce was poznac :) nowanna
|
|
Fajna sprawa :) Czego to nie wymyślą ludzie, najbardziej podoba mi się słownik, jeszcze translator by się przydał :) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
szamac patrze ty masz zboczenie na moim punkcie... to robi sie chorobliwe... może sie spotkamy i mi o tym opowiesz w końcu zawód psycholog więc poświęcę tobie trochę czasu za darmo... Jak zauważyłeś zarejestrowałeś się na naszym forum, nikt Tobie nie bronił, fakt jest taki, że skoro jestes taki mądry to powinieneś wejśc w polemikę, bo chyba z tematami na forum www.lomza.wszechpolacy.pl się nie zgadzasz. Forum jak to forum, są różni ludzie, różnie piszą, mają różne poglądy, na tym forum do którego masz dostęp wypisywane są różne rzeczy Administrator usuwa konta osób, które piszą głupoty...tzn. podają się za członków mw a piszą sprzecznie z naszymi pogladami, tylko dlatego, aby później móc cytować w innych mediach rzeczy napisane przez siebie, za źródło podając forum MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ. Moim zdaniem jesteś w pierwszym stadium psychozy. A tak groteskowo to jak cię widziałem i widuję to ty mi raczej na Polaka nie wyglądasz... pozdrawiam Róża Lux
|
|
ŁKS Łomża - KS "Ruch" Wysokie Mazowieckie; sobota, godzina 16:00; W związku z olbrzymim zainteresowaniem jakim cieszy się sobotni mecz Łomżyńskiego Klubu Sportowego z KS "Ruch" Wysokie Mazowieckie uprasza się łomżyńskich kibiców o dotarcie na łomżyński stadion w miarę możliwości do godziny 15.30 co ma na celu sprawne wejście wszystkich sympatyków futbolu na obiekt ŁKS-u Łomża. Otwarte będą dwie kasy, dodatkowo bilety będzie można kupić także przed kasami. Apelujemy również o wzmożoną czujność przed, w trakcie i po spotkaniu ze względu na możliwość przyjazdu fanatyków Jagiellonii Białystok , którzy zechcą zapewne wspomóc kibiców "Ruchu" Wysokie Mazowieckie. Prosimy o jak najliczniejszą frekwencję na meczu, musimy pomóc naszym piłkarzom wygrać ten niezwykle ważny mecz ligowy co przybliży nasz ukochany klub do tak wszystkim nam potrzebnego awansu. Dlatego też prosimy o namawianie wszystkich znajomych, kolegów, koleżanek, przyjaciół o zameldowanie się w sobotę na stadionie. Będą nas wspierać nie tylko nasi przyjaciele z Szepietowa ale także kibice ŁKS-u z Wizny, Piątnicy, Małego Płocka, Śniadowa czy Nowogrodu. Dlatego też CIEBIE drogi forumowiczu na tym meczu nie może zabraknąć !!! W sobotę wszyscy łomżyniacy spotykają się na stadionie ! W GÓRĘ SERCA, NIECH ZWYCIĘŻA ŁKS !!! z pozdrowieniami, kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego Zbych
|
|
uuuhhh sie bedzie dzialo:D nie moze mnie tam zabraknac!!!!!
|
|
Creative i nie liczy się nic :) Lepszych głośników szukać nie trzeba, zwłaszcza w zestawe 5.1. Polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |