Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziobro konspiruje z trzecim bliżniakiem |
A Gazela to wogóle nie sypia, tylko skocznym, lekkim swym krokiem szczyty forumowych tematów przemierza...:) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziobro konspiruje z trzecim bliżniakiem |
Szczególnie mnie ubawiły te przyczyny alkoholizmu "liberalizm i zwiększenie dostępności do alkoholu przez samorządy w imię wzrostu gospodarczego i nie hamowania przedsiębiorczości handlowców;" Ahh, ten wstętny liberalizm!! "zbyt mało alternatywnych konstruktywnych sposobów angażujących młodzież w uczestnictwo w organizacjach typu; Harcerstwo, Ruch Oazowy, koła zainteresowań." Ruch Oazowy dobry na wszystko...
|
|
Miło jest patrzyć jak gnije ta wstrętna i niebezpieczna |
Autor: Malachit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-04-06 00:00 A mnie te wasze dziecięce zapędy bawią - jaki to kibic co ma raptem 17 - 22 lata ?!. Krzykacz, nie kibic, ot co !. A kibicuj drużynie (dyscyplina nieistotna) co najmniej 10- 20 lat i wtedy coś powiedz jeden z drugim. Czlowieku mam lat 21 na mecze chodze jakies 5-6 lat i uwazam sie za kibica bo jak trzeba to staje w szranki za honor ŁKSu. Bez napinki
|
|
Czy telefony komórkowe firmy Siemens są dobre??? Chodzi o to czy się nie psują. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Co tutaj powiedzieć. Zapraszam na http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |