Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
S. M. Perspektywa - brak ciepłej wody |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: S. M. Perspektywa - brak ciepłej wody |
:-) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Piersze zdjecie jest to budynek z tej strony ktorej widzimy to jadkowa a z drugiej rzadowa A druga fotka to moim zdaniem obecny budynek bursy katolickiej pozdr
|
|
Co słychać "nocne marki"? Śpicie? Bo ja jeszcze nie... Miłych snów!!!:))) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
O to jednak jest nas więcej!!!Super. Może jakieś kółko "nocnych marków" stworzymy? A co my gorsi jesteśmy od tych wcześnie wstających? .........uwaga zapisy.............:)))))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Świeta coraz bliżej :)
|
|
Powiem szczerze,że akurat te statystyki nie są za bardzo zajmujące. Jednak sam fakt,że istniała taka organizacja - bardzo . I to co robili już bardziej mi się podoba. Treningi wioślarskie,ćwiczenia gimnastyczne i wycieczki krajoznawcze to jest to!!! A przystań-marzenie. Po prostu piękny drewniany budyneczek... Pozdrawiam:))) Zycie to sa tylko chwile
|
|
Ktoś ma jakieś propozycje? Jak tą sytuację rozwiązać?
|
|
No i Allinka w swym króciutkim poście (napisanym, nota bene, w Poście :)), zawarła sedno sprawy! :D Droga Bello :), Jestem przekonana, że 5 lat, a nawet o wiele dłużej można przebywać w tej... no..miłości obopólnej..:)
|
|
Sypiam, sypiam -Ryskago i to czasami zbyt długo...:) A tematy..no cóż niektóre całkiem interesujące, a wypowiedzi co poniektórych forumowiczów jeszcze bardziej..:)))) A tak na marginesie wciągające to pisanko!!!:) Pozdrowionka:)
|
|
najlepiej narzekać na stan do jakiego się samemu doprowadziło
|
|
Nemo ma rację, chciałem o tym napisać właśnie… Szczególnie o ruchu oazowym. ;) Ma zowsze Łomża
|
|
Ja myślę, że Gazela już jest nałogowcem! :D Ale nie bój nic - przejdzie Ci niebawem..:) Krzyśku, jak zapewne zauważyłeś częstotliwość mojego pojawiania się tutaj drastycznie spadła, z rozmaitych względów... Przede mną zmiany, kolosalne zmiany... I skok na głęboką wodę... A pływać umieju tylko trochę i do tego kulawą żabką! Ojej! Co to będzie?? :)) Pozdrawiam stałych bywalców ;) Róża Lux
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |