Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny kato-oszołom łże jak PieS |
ale pytanie gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny kato-oszołom łże jak PieS |
hahahah
|
|
macie pecha! na gołebiach akurat też się znam! nie... pewną wiedzę posiadam. napiszcie, czego dowiedzieć bvście się chcieli to odpowiem
|
|
ostatnio rowniez zostalem zmuszony do zakupu telefonu i poodwiedzalem nasze komisy i hmmm coz tu powiedziec : no nie rozbrajajcie mnie szczerze to nie ma sensu sie do nich nawet wybierac drozyzna i zlodziejstwo jednym slowem w nich panuje o wiele taniej allegro ( czy to nowe czy to uzywane) a jesli chodzi tylko o nowe to idzie kupic taniej analogiczne modele w sklepie rtv agd jesli sie trafi na promocje srednio 100-200zl taniej jak to bylo w moim wypadku
|
|
a jak nie do mnie... to też zostaw okno zamknięte!
|
|
wynglem nie palę, opon też do pieca nie wrzucam, ale zazdroszczę marudzie, ze takiego "papugę" posiada(?)
|
|
Słownik Języka Polskiego -► sensu stricto [czytaj: sensu strikto] łac. w ścisłym znaczeniu stricte [wym. strikte] «ściśle, dokładnie» Stricte oznacza ściśle, dokładnie - z kolei sensu stricto oznacza w ścisłym (tego słowa) znaczeniu maruda DURNIU nie bądż mądrzejszy jak ładniejszy! JESTEŚ KAMELEON - DWULICOWIEC , JA NIGDY TU POD NIKOGO SIĘ NIE PODSZYWAŁEM I NIE PISAŁEM SAM ZE SOBĄ JAK tY maruda ... do... ktoś -coś
|
|
zazdrość ?ale o co?
|
|
Redaktorze! Popieram w 100%
|
|
ludzie listy piszą ... ( posty też ) ........... sami ze sobą , oby tylko umocnić i uwiarygodnić swoje " racje " hahahaha .......... hihihihihi ......... TRZEBA MIEĆ TROCHĘ CYWILNEJ ODWAGI i pisać prawdę a nie zakładać tu po kilka nicków i pisać samemu z sobą nasz smerf zdziecinniały maruda podszywa się pod różne nicki hahahaha PS: zaraz omaniona się odezwie w obronie swojego guru hihihihio....
|
|
znam. robiłem go. z 3 częsći się składa.
|
|
biedactwo... oby szybko znalazł dom
|
|
Zapraszam :)
|
|
Co łomżyniacy myślicie o pracy naszego miasta?? prezydęta??radnych??
|
|
Edwardzie! przepraszam! słuchałam "swojej", a może w tym,co "podałeś" może i mo0ja była?
|
|
boli co, wolałbyś aby nikt nie kumał ? durniu ( sam pierwszy użyłeś tego sformułowania) GDZIE JA PIERWSZY SIĘ ZWRÓCIŁEM BEZPOŚREDNIO ( czy pośrednio do ciebie?) sam znowu zaczynasz mądralo teraz to i Edziem 18 się skumasz? zacytować twoje posty na temat tego WYNALAZCY?
|
|
Moja opinia jest niepochlebna. Zobacz tylko na żółtą tabliczkę z napisem (zły stan schodów, planowany remont) która stoi przy pewnym parku już x lat, oczywiście na schodach tych można się zaje*ać szczególnie zimą, albo chociażby stan ulic na mieście kiedy nawaliło śniegu czy stan parkingów i uliczek osiedlowych, że nie wspomnę o chodnikach, na pewno to pamiętasz bo było niedawno. Zresztą nie muszę mówić o całym tym pie**oleniu się z ulicą Dworną czy jakąś tam na starym rynku. Jednym słowem, oni już dawno nas olali i mają w du*ie.
|
|
Nie widzę żeby ktoś coś chciał oddać na tym fejsie. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |