Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński CHOWA SIĘ W BUNKRZE JAK PUTIN? |
to ty jestes scierwem nawolujacym do nienawisci na tle religijnym. jestes antypolskim gnojkiem z mozgiem mniejszym niz twoj fiutek follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński CHOWA SIĘ W BUNKRZE JAK PUTIN? |
Ja np wczoraj zapytalam na forum kto sie wybiera na szkolenia /kursy do zaka bo sa fajne a mnie razniej byloby dogadac sie z kim. A tu kasowanko tematu ;/ CHORE follow me
|
|
Ja polecam salon DiVA na Wyszyńskiego. Pani Milena super robi paznokcie! Posiada autoklaw, więc masz pewność ze narzędzia są wysterylizowane i nie załapiesz żadnej choroby. tel 515313730
|
|
Yarek bo TU tylko o zaginionych psach czy o kebabowniach lub szmateksach można pisać DNO I WODOROSTY ! portal 4 lomza schodzi na psy
|
|
|
http://www.trochetechniki.pl/Wymiana-matrycy-w-laptopie,c,5581.html
|
|
Mogę nawet chodzić bez majtek bo nie mam kompleksów na temat mojego ptaka ;]
|
|
"Ptasiagrypo"... i z inteligencją też jesteście na bakier :) :) :)
|
|
Który strzyże i goli na 0 i za ile? teraz mam włosy ok 7cm :)
|
|
BarbaraB:) Ty byś się do pracy u mnie nie nadawała bo lubisz za państwowym sie oglądac :) młody rozważę :) Zaiste trafna nazwa :) Edziu :) Znowu popuściłes wodze fantazji :)
|
|
A który to powiatowy byznesmen płaci trzynastki albo nagrody jubileuszowe? Bardzo ciekawy jestem ... follow me
|
|
jedni, czy drudzy nawet połowy lat nie przeżyli, ile ja samochodem jeżdżę. 3 kontrole, te rutynowe, żadnej "stłuczki" i mandatu żadnego! a na "liczniku", co nie którym z Was, kopara by opadła!
|
|
Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 29-01-13 17:12 A ten skrót JP to czasem nie jest "Jestem Pedałem"? _________________________________________________ JP edziu , jesteś pedałem ? sorry , to rozumie się samo przez się ŻE TAK no, nie żebym miał coś przeciw takim ciotą jak ty edziu 18 , ale zawsze dobrze wiedzieć gdzie i jak się ustawić ważne by nie tyłem do ciebie , no chyba że ty jesteś odbierającym , raczej tak !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |