Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przesłanie |
no popatrz dobrze, to nawet dowiesz sie, na czym stracisz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przesłanie |
Dużej fabryki która by dawała 2000 miejsc pracy a nie tylko same usługi które dają umowy śmieciowe
|
|
Re: przesłanie |
Czy wy matki i kobiety (które tak bronicie porodu naturalnego) zdajecie sobie sprawę jakie to jest męczące dla dziecka? Skoro mowa o dziecku i jego bezpieczeństwie... owszem taki ciężki poród przygotowuje dziecko to tego by oddychało itp ale jak ten maluch cierpi? Przechodzi przez wąski kanał, nie raz ze złamaniem czy naderwaniem rączki (barku). Opuchnięty, zmęczony. Co do kobiety. Jesśli sa takie które boją się bólu, nacięcia, czy choćby tego, że bedą długoi się męczyć dlazcego nie mają iśc na cc? Bo to samolubne? Niebezpieczne? Przypominam, że żyjemy w XXI wieku i zdarza się, że rodzi się 7-miesieczny wczesniak i jest wszystko w porządku. Dla wszystkich przeciwniczek cc, proponuję iść do dentysty i wyrwać ząb bez znieczulenia, to tez lek i też szkodzi. PARANOJA, wolny kraj i każdy ma rodzić prawo jak chce. Ja rodziłam poprzez cc ale gdybym miała wybór głęboko bym sie zastanowiła bo szczerze? Ani jedno ani drugie nie jest przyjemne, więc wy kobietki potnijcie sobie brzuch na zewnatrz a potem w srodku, miesnie bola jak ch*** nie można wstać ani sie polożyć. Jednak jakos gdy patrzymalym na moje dziecko cieszyłam się, że to tylko ja cierpię przez 3 tyg po cc a mój maluszek nie musiał się męczyć. OOOO i takie mam zdanie. THE END
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |