Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świat już nie będzie taki sam. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świat już nie będzie taki sam. |
Treść jest ukryta
|
|
I dlatego na w-f-ie trzeba ćwiczyć a nie udawać ułomka:) Niema ćwiczeń nie ma i wyników:)
|
|
PIKOTERIA czy inny lokal to mnie wali, najistotniejsze jest to , że w tej zapadłej dziurze coś wreszcie się zaczyna dziać ( na małą skalę , ale jednak ) a to nie była REKLAMA , tylko info dla ludzi na poziomie no chyba, że tu tylko kebaby są najważniejsze
|
|
elfik, na tobie to i tak nikt nigdy złamanego grosza nie zarobił hahahaha
|
|
ale ja nie mam pretensji do tych co wybierają Łomże - chodzi mi to żeby nie krytykowały tych co wybierają Białystok i ewetualne CC.A smutne jest to że osoby nawet nie były w tej klinice , nie wiedzą jak wygląda poród a wypowiadają się o tym raczej źle, tylko dlatego że przyzwyczajone są od wielu lat i pokoleń jak ma wyglądać poród, często bolesny i ciężki. Wiele kobiet nie rozumie tych co chcą mieć CC - i nie musi rozumieć.Każda kobieta inaczej psychicznie do tego podchodzi, dla niektórych trauma związana z wcześniejszym porodem może być tak ciężka że zostaje tylko CC, nikt nie mówi tutaj o wygodzie.Nikt nie wie co kieruje kobietą która chce mieć cesarke na życzenie - ale uwierzcie że dla niej jest to BARDZO WAŻNY powód i nikt nie powinien jej za to krytykować. A jeśli ktoś chce mieć tak bardzo dziecko a lęk przed porodem jest wielki to chyba nie będzie z tego dziecka rezygnował a wybierze cc. Ja mam poród cc w tej klinice za sobą i jesli miałabym jeszcze kiedykolwiek rodzić to właśnie tam:)
|
|
|
luśka27 Ja nie czuję się lepsza, że rodziłam naturalnie tylko jestem zadowolona z siebie, że dałam radę i nie narażałam dziecka na cc tylko dla mojego widzi mi się. Ale widzisz sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, że cc tylko jeśli jest taka potrzeba i tak było u ciebie to ja rozumiem jeśli jest wskazanie to jak najbardziej wtedy nie można narażać dziecka.Ja tylko nie rozumiem kobiet które decytują się na to tak jak to zrobiła moja koleżanka i powtórze jej słowa do mnie "a zrobiłam sobie dwie cesarki bo nie chciało mi się samej rodzić bo boję się, że będzie mnie coś bolało" no takie wytłumaczenie to jest dla mnie głupota tym bardziej, ze nie tylko za siebie jesteśmy odpowiedzialne ale wtedy też za maleńkie dziecko. Jeśli chodzi o pielegniarki to nie odpowiadam za wszystkie bo są różne i przyznaję, że są takie które nie powinny wcale tego robić bo są poprostu delikatnie mówiać nie sympatyczne.Mi akurat trafiły się takie, że nie mogę nażekać.Wtedy trzeba iść rodzić do kliniki i masz 99.9 % gwarancji, że potraktują cię bardzo dobrze.No i tak szczerze mówiać jak chcesz mieć dobre warunki to trzeba zapłacić albo dać w "Łapę" takie są realia. DiDi
|
|
takich DEBILI co nawołują do nienawiści rasowej, etnicznej czy religijnej to powinni tępić jak ścierwo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |