wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Walka debili i popierd....

o mnie ex-dziewczyna nic dobrego by raczej nie napisała buahahahha

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Walka debili i popierd....

a co sadzicie i Liceum Profilowanym i profil Zarządzanie informacją? Bardziej sie opłaca isc do takiego liceum, czy do LO z rozszezoną informtyka?

malachit a ja ośmielam się z tobą nie zgodzić, chyba jak ty zaczynałeś kibicować to nikt ciebie nie zniechęcał tylko dlatego że zaczynasz dopiero. Myślę, że większość tych młodych ludzi która teraz zaczęła kibicować będzie za kilka lat spełniała twoje kryteria :P
nie po to organizatorzy robią wszystko co w ich mocy by ściągnąć wszystkich mieszkańców Łomży na stadion byś ty zniechęcał ich teraz :/
największym żalem dla wszystkich nietylko kibiców jest brak kasy na przebudowe/rozbudowe stadionu :(

kaschia o karę dla mojego syna to ty się nie martw miał i wież mi może nawet za surową. Ale to nie o to chodzi szczegół tkwi w zachowaniu dzieci na lekcji przecież one niczego się nie nauczą (i nie chodzi tutaj mi o mojego syna, bo on orłem w nauce to nie jest), lecz ogółem o wszystkie dzieci mało tego, kiedy na wywiadówce poruszyłam ten temat nawet prosząc nauczycielkę żeby te dzieci, które najgorzej się zachowują (w tym i mojego syna)wysyłać do pedagoga lub niech sprzątają teren szkoły po lekcjach to przeżyłam kolejny szok jak kilkoro rodziców powiedziało, że ich dzieci nie będą sprzątać szkoły za kogoś. Nie wiem czy ja jestem za surowa czy może zacofana. Ale na pewno tak dalej być nie może:(

Pozdrawiam rocznik 1970r-1975r

PS. A może nauczycielka jast za dobra ?

ulus i za pisanie w wordzie masz u mnie plusa :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

"Poprostu jazda samochodem z napisem "Egzamin" to nie to samo co zwyklym kapujesz.Jadąc miastem polowa kierowców daje ci sygnały światłami i cie puszcza,tak samo jest z wiekszoscia pieszych "

Pierwsze słysze ;-) To może Ty powineneś mieć napis UWAGA JADĘ PROSZĘ ZJECHAĆ NA BOK wtedy byś zdał na pewno...

To wszystko to jakiś obłęd. Co rocznik to coraz gorzej.Zastanawiam się tylko kto wreszcie powie- dość!!! Rodzice, nauczyciele,politycy,policja? Każdy gani,narzeka,bulwersuje się i właściwie jest bezradny. I rośnie nam takie "roszczeniowe"społeczeństwo. Wszystko mi się należy , a od siebie jak najmniej...

a dziekuje bardzo :) przyda się :)

VOTUM DEO IGNOTO

Sajan a co ty masz do nas kobiet? :P

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org