Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Włamano się do biura prezesa PiS |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Włamano się do biura prezesa PiS |
załatw sobie szybsze łącze... u mnie wchodzi od razu... apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
SaneOne nieprawda Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bez sensu to jest twój bezsęs ptysiu
|
|
saneone może byś uwierzył jak sam byłbyś tknięty ta przypadłością :P a co do wiary to ja niewierze w co niektórych wykształcenie i pracowitość :P przez naganę jaka dostaje za pisownie teraz pisze w Wordzie i tylko teksty przeklejam :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Poprostu jazda samochodem z napisem "Egzamin" to nie to samo co zwyklym kapujesz.Jadąc miastem polowa kierowców daje ci sygnały światłami i cie puszcza,tak samo jest z wiekszoscia pieszych a że mi wyszedł gośc z drugiej strony przejscia wtedy kiedy ja juz wjechalem na przejscie to juz chyba nie moja wina...Pozdro
|
|
rozmowy rodziców z dziećmi o problemach tych starszych skraca dzieciństwo ale w dopuszczalnych dawkach jest bardzo pozytywne wyostrza tych młodszych zdrowe spojżenie na rzeczywistość do m40 _ proszę nie strasz ja do getta nie chce :( za młoda na to jestem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
moja lubi wyszstko http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=103623 Zbych
|
|
|
a idzcie Wy z tymi babami
|
|
Maciek , dawaj barokowy główny ołtarz , który , jak pamietasz , stał wcześniej. Napisz kiedy został stworzony i gdzie stoi teraz. Dobrze jak by był w kolorze , bo czarno-biała ilustracja nie odzwierciedli elementów jego stylu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |