Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadchodzi putinowski komunizm! Do czego Matka Boża Królowa Polski wzywa Polskę? |
Tak, jak najbardziej zaświadczenie od psychologa wystarczy, ale niech psycholog nadmieni że masz lęk porodowy inaczej psychoza lękowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadchodzi putinowski komunizm! Do czego Matka Boża Królowa Polski wzywa Polskę? |
Jeśli jest Was parę osób lub masz coś dużego/ciężkiego to mogę zawieźć.
|
|
Re: Nadchodzi putinowski komunizm! Do czego Matka Boża Królowa Polski wzywa Polskę? |
Jakiś as informatyczny musiał ją tworzyć bo właśnie oddałem trzy ważne głosy :) A można zobaczyć gdzieś wyniki ankiety? Czy będą takie jak tam komuś z ratusza pasuje?
|
|
Złom (samochody, komputery i inny badziew) ODDAJE się ZA DARMO do utylizacji np. w MPGKiM przy ul. Akademickiej (elektrośmieci). urbi et orbi !
|
|
Zapytaj w MNI. Ja mam za 25 zł abonament :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |