Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Musiał: Trzeba stale obnażać zakłamanie i antyeuropejskość Berlina |
mam do sprzedania za 30 zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Musiał: Trzeba stale obnażać zakłamanie i antyeuropejskość Berlina |
Mogą Ci zrobić na życzenie - 3 lata temu kosztowało to 4 000 zł bez wskazania. Ale najlepiej załatwić sobie wskazanie u jakiegoś lekarza i z tym zaświadczeniem do nich pojechać lub umów sie na pierwsza wizytę jak zaczniesz 7 msc - w tej sytuacji też powinni Ci zrobić cc bez problemu.
|
|
wobec tego nie wiem dlaczego mojej siostrze odmówił lekarz cc twierdząc, że tak nie ma, że muszą być wskazania a u niej takowych nie ma (do cc) ?
|
|
zapytajcie o zdanie Edwarda z tego co czytałem wcześniej to on i jego kobieta coś o tym wiedzą zawsze ma coś odkrywczego do powiedzenia :) hahaha
|
|
Klimat w Sytej Pannie barowy a ryba w wygórowanej cenie. Za to Pani obsługująca gości bardzo sympatyczna
|
|
W tamtym roku zamówiłam stolik w polonezie na walentynki wybrałam menu, potem na wybraną godzinę zabrałam męża i muszę przyznać super.Fajny spokojny klimat, ustronnę miejsce obsługa super kelnerka przychodziła co jakiś czas dolewała nam szampana.Ogólnie bardzo fajnie, byliśmy zadowoleni.Ceny jak w każdej dobrej reustaracji. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |