Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosyjska propaganda kwitnie w sieci. Zatrważający raport - czyli czopy PiSdowskie i hajhitlery w akcji. |
DW Domel na Woj. Polskiego jest największy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosyjska propaganda kwitnie w sieci. Zatrważający raport - czyli czopy PiSdowskie i hajhitlery w akcji. |
|
Re: Rosyjska propaganda kwitnie w sieci. Zatrważający raport - czyli czopy PiSdowskie i hajhitlery w akcji. |
a ja złamalem na parkingu bied*onki, czy moge ubiegac sie od nich odszkodowania
|
|
W wątku" wypadek pod Miastkowem", ogłasza się gościu, 8000 zł odszkodowania za złamaną nogę, tak twierdzi więc wal śmiało zobaczymy jak się wywiązuje z reklamy.
|
|
Witam. Mam pytanie: czy wie ktoś gdzie w Łomży mogę nadmuchać balony helem w miarę tanio i czy w ogóle jest to u nas możliwe? Dzięki za odpowiedzi;)
|
|
chłop prawdziwy jesteś! a nagrodę jakoś dla mnie przewidziałeś? tylko proszę, bądz oryginalny i nie pisz, że nosem swoim będę mogła... dziękuję!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |