Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdę mówiąc to pierwszymi sankcjami powinien zostać objęty Ziobro do spółki z Kurskim jako V kolumna Putina w Polsce |
wyprzedasz -dam dam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdę mówiąc to pierwszymi sankcjami powinien zostać objęty Ziobro do spółki z Kurskim jako V kolumna Putina w Polsce |
myślę ,że konkurencja niema u nic do rzeczy.pacjentów wystarczy dla każdego
|
|
Re: Prawdę mówiąc to pierwszymi sankcjami powinien zostać objęty Ziobro do spółki z Kurskim jako V kolumna Putina w Polsce |
obudowa i klawiatura wyglada jak by byla oryginalna. i tak mi sie wydaje i raczej jestem pewna..bo ogladalam oryginalne obudowy. mam do niego wszystko papiery kartonik imei tel wyglada jak by byl nieuzywany wogle. nie jest porysowany wyswietlacz tez nie porysowany. ten facet to wzial go do naprawy troche mi go zniszczyl. po rogach zeszla farba. to jest kolor rozowy. co to moze byc ze koles z serwisu nie mogl nawet naprawic??? wystarczy ze klapke otworze od razu klawisze sie wybieraja. ps. jesli masz mozliwosc i nie potrzebna ci jest to mozesz dac. z gory dzieki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |