Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOLEJNA MEDIALNA HISTERIA PISOWSKICH PARANOIKÓW |
Teraz nie wiadomo, czy chłopak robił to po to, by pokazać mamie, co dzieje się na lekcjach, czy pochwalił się tym przy okazji, bo brał udział w całej akcji. Ale mniejsza o większość ... W ostatnich miesiącach o tego typu sprawach słyszałem chyba kilkanaście razy i co??? Jak to co, nic. Nikt nie reaguje, co z tego, że zamkną go poprawczaku czy coś w tym stylu. Kiedy wyjdzie, będzie jeszcze gorzej zbuntowany i dalej będzie to robił. No dobra, to teraz zapytacie, co należy zrobić? Nic się nie da, trzeba było myśleć wcześniej, jak się wychowywało swoje dziecko, a nie teraz rozkminiać, co ja jeszcze mogę :/ Rośnie nam pokolenie zboczeńców (oczywiście nie wszyscy tacy są), ludzi o dziwnych sposobach myślenia, przyzwyczajeniach i będzie coraz gorzej, jeśli rodzice jeszcze młodszego pokolenia będą postępowali w ten sam sposób. I tyle. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOLEJNA MEDIALNA HISTERIA PISOWSKICH PARANOIKÓW |
Zgadza się, fakt, że dziewczynka jest młoda, ale gdyby rodzice przygotowali ją, nauczyli odróżniać dobro od zła, wpoili, żeby kierować się własnym rozsądkiem i nie ulegać namowom innych, może by do tego nie doszło. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
|
Nie jestem pewna..., mysle, ze to "BONA". Wejscie bylo od szczytu budynku. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
ciepło, czułość, pewnośc, bezpieczeństwo
|
|
No jasne że "bona" tam była :)
|
|
aj chłopcy nigdy sie nie dowiedzie czego tak naprawde chcemy :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
VIR- 3dni o to chodziło wielkie dzięki pozdrawiam
|
|
a poza tym są najróżniejsze techniki podrywania dziewczyn... NLS - moim zdaniem nieskuteczne Badboy Lifestyle - najabrdziej skuteczny, kolesie, którzy opanowali to do perfekcji są w stanie w ciągu 25 minut poderwać KAŻDĄ dziewczynę... Metody Sharka
|
|
|
a nie ładnie tak i potem takie z tego kwiatki, że same u nas niedowiarki w kraju :P ciekawa sprawa poczekaj będziesz miał dzieciaka to pogadamy o tym co bedzie bolało VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |