Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polsce grozi wybór "neo-Bieruta"? |
Taaaaa jeden zachować dla siebie, kilka dla Jego fanek - naszych znajomych, a jeszcze kilka, żeby sprzedać na allegro za dużeeeee pieniądze :D apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polsce grozi wybór "neo-Bieruta"? |
Galelo - Balbinke, jakos mniej pamietam..., ale rzeczywiscie bylo cos takiego. Nie jestem tylko pewna czy to w tym miejscu. Moze Maciek sie wypowie. Pozdrawiam Jurand
|
|
Co wy wiecie o kobietach, jak kobiety same nie wiedzą czego chcą :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
ulus - dlaczego taki temat na forum ?, a dlaczego nie ?
|
|
Dlaczego za bardzo erotycznie ?!. Przecież pytanie postawiłem jasne "... dziewczyny, żony, kochanki". Ni słowem o np. matkach czy siostrach. :)
|
|
Zgadza się. Najpierw Balbinka, potem Bona. Pozdrowienia.
|
|
do jestem ja mam propozycje dla rodzicow ZACZNIJCIE SWOJE DZIECI WYCHOWYWAC, A NIE HODOWAC ja nie mam innego pomyslu, jak namowic 18-latka, zeby nie bil bejsbolem niewinnych ludzi, tylko np. poczytal , czy co tam chcecie rozwojowego robil, trzeba zadbac, zeby taki potwor sie w dziecku nie wyksztalcil Jacku16, czy ty mnie ganisz za to, co napisalam wolnosc jest jak diament- nieoszlifowany traci swa wartosc-to powiedzial kiedys moj prof. z nauki o kulturze/nie wiem czy te slowa naleza do niego, ale nie o to chodzi/ tak samo jest z dziecmi-moim zdaniem szkola powinna utrwalac pewne zachowania, inne ganic, ale zrodlem calej nauki powinna byc RODZINA kazdy popelnia bledy, a dziecko robi ich wiecej, bo sie uczy zycia, poznaje rozne jego aspekty,ale powinno wiedziec, rozumiec, co jest dopuszczalne, a co nie jesli rodzic nie jest pewny swoich metod wychowawczych, to powinien zasiegnac rady spejalisty-pedagoga, psychologa dzieciecego,itd. na rynku jest masa ksiazek traktujacych o wychowywaniu
|
|
K69 ?????? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |