środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Polsce grozi wybór "neo-Bieruta"?

Taaaaa jeden zachować dla siebie, kilka dla Jego fanek - naszych znajomych, a jeszcze kilka, żeby sprzedać na allegro za dużeeeee pieniądze :D

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Polsce grozi wybór "neo-Bieruta"?

Galelo - Balbinke, jakos mniej pamietam..., ale rzeczywiscie bylo cos takiego. Nie jestem tylko pewna czy to w tym miejscu. Moze Maciek sie wypowie.
Pozdrawiam

Jurand

Co wy wiecie o kobietach, jak kobiety same nie wiedzą czego chcą :)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

ulus - dlaczego taki temat na forum ?, a dlaczego nie ?

Dlaczego za bardzo erotycznie ?!. Przecież pytanie postawiłem jasne "... dziewczyny, żony, kochanki". Ni słowem o np. matkach czy siostrach. :)

Zgadza się. Najpierw Balbinka, potem Bona.

Pozdrowienia.

do jestem

ja mam propozycje dla rodzicow

ZACZNIJCIE SWOJE DZIECI WYCHOWYWAC, A NIE HODOWAC
ja nie mam innego pomyslu, jak namowic 18-latka, zeby nie bil bejsbolem niewinnych ludzi, tylko np. poczytal , czy co tam chcecie rozwojowego robil, trzeba zadbac, zeby taki potwor sie w dziecku nie wyksztalcil

Jacku16, czy ty mnie ganisz za to, co napisalam
wolnosc jest jak diament- nieoszlifowany traci swa wartosc-to powiedzial kiedys moj prof. z nauki o kulturze/nie wiem czy te slowa naleza do niego, ale nie o to chodzi/
tak samo jest z dziecmi-moim zdaniem szkola powinna utrwalac pewne zachowania, inne ganic, ale zrodlem calej nauki powinna byc RODZINA

kazdy popelnia bledy, a dziecko robi ich wiecej, bo sie uczy zycia, poznaje rozne jego aspekty,ale powinno wiedziec, rozumiec, co jest dopuszczalne, a co nie

jesli rodzic nie jest pewny swoich metod wychowawczych, to powinien zasiegnac rady spejalisty-pedagoga, psychologa dzieciecego,itd.
na rynku jest masa ksiazek traktujacych o wychowywaniu

K69 ??????

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org