Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne dziury w \"Pisdowski bezŁadzie\". |
Witam ja mam do sprzedania takie Gry jak Shrek III około 20zł, Test Drive Unlimited 20zł , Need For Speed Carbon 20zl, Fifa 09 20zł i Ridge Racer 2 20zł , Wszystkie Gry posiadają orginalne opakowania i nie są połamane płyty w bardzo dobrym stanie GG 11394978 lub telefon ^664569303
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne dziury w \\\"Pisdowski bezŁadzie\\\". |
........u nich jest jeszcze tak:mają zeszyty 16 kart opisują historię a jak się skończą karteczki -trzeba im kupić nowy...
|
|
Re: Kolejne dziury w \\\"Pisdowski bezŁadzie\\\". |
jest tyle innych tematów: co otworzyć, na czym zarobić lub stracić w Łomży. ale o te bulwary mi się rozchodzi... czytałam ogłoszenie, że maszynkę do kręcenia waty ktoś tam, gdzieś chce sprzedać. NIE! TO NIE JA JĄ SPRZEDAJĘ! i taki pomysł mi do głowy przyszedł. bezrobotna jestem i pewnie szybko pracy nie znajdę, ale... jak bym na wiosnę, no ciepło już by było, stanęła z takim warsztatem na bulwarach, kupowalibyście sobie i pociechom swoim watę na patyku od pepeszy?! praca uczciwa! nie oszukiwała bym na wacie i takie wielkie kule kręciła bym zawzięcie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |