niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antysemicki atak na ambasadę Izraela

na przeciwko statoil i mc donalds, w 4+ na gorze obok neblowego, na al. legionow nad sklepem bodzio meble, na kazanskiej wyjazd z kauflandu na rogu kazanskiej jak stoisz na swiatlach, przy 54 i neonet schodkami w dol! pelno tego jest! a moze ktos zliczy wszystkie ciucholandy i poda ile ich jest? mysle ze +- ok. 40-50 szt. a wy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antysemicki atak na ambasadę Izraela

gdzie kupię gry używane w rozsądnej cenie? może ktoś z was ma na sprzedaż? tel791330853

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Re: Antysemicki atak na ambasadę Izraela

3 miesiące po porodzie - masz jeszcze czas. Mój synek ma 9 miesięcy też jestem po cc i to drugim a waga niższa niż przed ciążą. Karmię piersią i nie stosuje specjalnej diety tylko jeżdżę na rowerze 30-45 minut 3-5 razy tygodniu, w zależności jak dzieci pozwolą :) Waga spadnie tylko daj sobie czas - a głodówka to najgorszy sposób - organizm się będzie bronił i korzystał z zapasów aby dla dziecka starczyło i jak się skończą to odwapnią ci się kości i będziesz miała problemy z zębami. spowalnia się metabolizm, waga nie spada a jak zjesz trochę więcej to wróci ci z nawiązką. proponuję więcej ruchu i racjonalną dietę bezmleczną, skoro maleństwo jest uczulone. jak dzieciątko ci podrośnie i zamiast ciągle spać zacznie potrzebować więcej uwagi, przemieszczać się to uwierz mi, że schudniesz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org