niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Będzie wojna, trolle na usługach swojej ojczyzny Rosji przejawiają niespotykaną akcję antypolską na tym forum.

niedługo nikomu ten swistek nie bedzie przydatny
paliwo po 10 zl
radar na radarze
itp

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Będzie wojna, trolle na usługach swojej ojczyzny Rosji przejawiają niespotykaną akcję antypolską na tym forum.

Stare porzekadło mówi raczej, że jesteś tym co jesz. Większość łomżan to Biedronki :)

Re: Będzie wojna, trolle na usługach swojej ojczyzny Rosji przejawiają niespotykaną akcję antypolską na tym forum.

i kijankę, co by na głazie kalesony np. wytrzepać!

dla niewtajemniczonych-kijanka to taka deska, która się pranie nad rzeka na kamieniu trzepało.

Witam,
prawie trzy miesiące temu urodziłam dziecko poprzez cc. Od dwóch miesięcy jestem na diecie bezmlecznej (gdyż krowie mleko szkodzi dziecku) . Nie jem produktów smażonych, nie jem słodyczy. Ograniczyłam posiłki. Głoduję!!! Waga niestety nie spada. Chciałabym zacząć odchudzanie z dietetykiem. Bardzo prosze o informacje na temat dobrego dietetyka w Łomzy. Prosze o namiary.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

a ja pomarzę trochę, bo brak funduszy mnie do tego zmusza...
a marzę o czymś takim już długo, długo...

mały klub, gdzie w spokoju i miłej atmosferze piwa napić by się mogło, a co dziennie inna muzyka... i country i jazz i dysko polo i co by sobie kto wymarzył i zażyczył, takie tematyczne wieczorki... a raz w tygodniu np. scena dla samouków, niech by się zaprezentowali... a gaża symboliczna, ale przed nimi kapelusz i zadowoleni klienci "nagradzali" by te występy... i taki Patrick S. który do kultury by nawrócił małolata jednego, czy drugiego co po 1-nym piwie Brusa L. udawać by zamierzał... tak, żeby bywali i młodsi i starsi, a kokosów z tego nie musiała bym zbierać, ot tak! wszystko w miłej sympatycznej atmosferze!

grywam od czasu do czasu w totka (wiem, idiotka jestem!) ale może kiedyś...

wtedy otworzę coś takiego i wszystkich Was tam zaproszę!

pepesza

Orientujecie się czy u Pani dr można wykonać cytologię na NFZ?

Dlaczego zniszczyć? Zrobiłaś co mogłaś, podeszłaś uczciwie do tematu, coś Ci się w zamian należy.

czy można napić się tam łomżyńskiego piwa?? jedynego w swoim rodzaju??

Bo To Polska Nie USA

Witaj . Mam na sprzedaż sims 2 pets za 20 zł . NFS carbon own the city 15zł bez pudełka . Fifa 08 20 zł . Gta Liberty City Stories 25 zł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org