Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naglica zbiża się ... |
Chodzi o kompleksowe usprawnienie auta. z AC do zrobienia przod (ktos wjechal hakiem, zderzak, maska) a mechanik do silniczka i zawieszenia z przodu . dzieki za info i czekam dalej, zeby w nastepnym tyg podzialac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naglica zbiża się ... |
Witam, jadę dziś wieczorem do Warszawy w godz. 17-18. Mam 3 wolne miejsca. tel. 501-341-975.
|
|
Jak z AC to naljepiej w ASO
|
|
Pizza Hut
|
|
jaki biznes według was tu na pewno nie wypali? czego nie radzili byście tu otwierać? na czym tu można najwięcej stracić?
|
|
Dobrze by było otworzyć kościół, ten biznes ma jeszcze przed sobą parę lat prosperity, przynajmniej w Łomży. Ale jeśli nie jesteś księdzem z układami wyżej w hierarchii, to złym pomysłem jest pytać na forum co otworzyć - każdy krzyczy: "Chcę kawiarni!" a gdy taka powstanie, to hula tam wiatr... każdy chce restauracji, a gdy ktoś ją otworzy, to na forum przeczyta, że ma drogo, składniki nie takie itp. Przemyśl swoją inwestycję, bo w Łomży większość ludzi to napływowa ludność wiejska (w pierwszym lub drugim pokoleniu), mentalnie żyjąca w zagrodach, chcąca nierzadko najtańszego piwa i kebaba. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wiem coś o tym też byłam pacjętka Pani doktor która na każdą chorobę przepisywała mi Duomax czy na głowe czy na brzuch czy tez na zapalenie płuc. Podobnie było ze skierowaniem do ortopedy lekarz uznał ze sam może mnie wyleczyc i skierowania mi nie wypisze. Jestem teraz przepisana do przychodni na Makowej i jestem bardzo zadowolona.
|
|
Jak baryłka ropy będzie po 500 dol to i benzyna będzie po 10 zł. Ale żaden rząd RP nie ma na to wpływu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |