niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
katolicki sąsiad był zdolny zabić sąsiada

Panowie dołki po sobie zasypywać

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: katolicki sąsiad był zdolny zabić sąsiada

Lokal taneczny dla osób 30+

dziękuję...jeszcze pytanko ..jak to działa-zabieram kartę i idę do innej placówki?

jednak nie jestem sama-jeśli chodzi o opinię tej placówki...mi na każdą -dolegliwość jaka by nie była-coś na uspokojenie,bo to zapewne nerwy...aj..szkoda słów na nich.zmieniamy otoczenie.

Witajcie,
chce się wybrać na rundkę po sklepach z używaną odzieżą. Niestety trochę mnie w mieście nie było, w związku z tym czy ktoś coś może polecić i wskazać dokładne miejsca takich sklepów?
Z góry dzięki

Za Stokrotką na Ks Anny, na Mazowieckiej (obok pizzeri D'Angelo) , na Kazańskiej

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

nie bierzesz od nich nic. po prostu idziesz do innej placowki, mowisz ze chcesz się do nich przenieść i to wszystko. musisz miec pesel przy sobie. beda cie pytać o dane osobowe i o lekarza do jakiego chcesz u nich chodzic. jak nie będziesz wiedziała to ci powiedzą kto przyjmuje. cała formalność trwa jakies 5 min. od razu mogłam się mówić na wizytę. oni juz miedzy soba to załatwiają

sklep z zywnoscią dietetyczną - kobiety jak to one bez roznicy na wiek zawsze na diecie a to mega meczące biegac za kazda rzecza do innego sklepu a w jednym to co innego :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org