Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
katolicki sąsiad był zdolny zabić sąsiada |
Panowie dołki po sobie zasypywać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: katolicki sąsiad był zdolny zabić sąsiada |
Lokal taneczny dla osób 30+
|
|
dziękuję...jeszcze pytanko ..jak to działa-zabieram kartę i idę do innej placówki?
|
|
jednak nie jestem sama-jeśli chodzi o opinię tej placówki...mi na każdą -dolegliwość jaka by nie była-coś na uspokojenie,bo to zapewne nerwy...aj..szkoda słów na nich.zmieniamy otoczenie.
|
|
Witajcie, chce się wybrać na rundkę po sklepach z używaną odzieżą. Niestety trochę mnie w mieście nie było, w związku z tym czy ktoś coś może polecić i wskazać dokładne miejsca takich sklepów? Z góry dzięki
|
|
Za Stokrotką na Ks Anny, na Mazowieckiej (obok pizzeri D'Angelo) , na Kazańskiej +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
nie bierzesz od nich nic. po prostu idziesz do innej placowki, mowisz ze chcesz się do nich przenieść i to wszystko. musisz miec pesel przy sobie. beda cie pytać o dane osobowe i o lekarza do jakiego chcesz u nich chodzic. jak nie będziesz wiedziała to ci powiedzą kto przyjmuje. cała formalność trwa jakies 5 min. od razu mogłam się mówić na wizytę. oni juz miedzy soba to załatwiają
|
|
sklep z zywnoscią dietetyczną - kobiety jak to one bez roznicy na wiek zawsze na diecie a to mega meczące biegac za kazda rzecza do innego sklepu a w jednym to co innego :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |