wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tusk to taka doda polskiej polityki ładnie opakowana ale pusto w głowie

pewnie z jagi przyjechało 3 kibiców którzy maja po 13 lat i sie chłopaki zabawili.... ped*a*y

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tusk to taka doda polskiej polityki ładnie opakowana ale pusto w głowie

nie odczepie sie bo i sie nie przyczepilem, a ze ich nie lubie bo to faszysci, rasisci i ciemniaki to juz moja sprawa. :D

k69.....szkoda z toba dyskusji, brak racjonalnego myslenia u CIebie

pozdrawiam

Od 3 kwietnia jest zmiana kursów autobusów MPK. Zapoznaj sie z nowym rozkładem jazdy.

Temat szerzej opisany na stronie (link poniżej). Proste, że każdy uczeń coś tam gada na nauczyciela, zwłaszcza, gdy ten jest bardzo wymagający, często pyta i robi sprawdziany. Ale żeby aż do takiego stopnia?

Respekt i strach - tylko kogo przed kim?

[href]http://wiadomosci.onet.pl/1248096,311,relacje.html[/href]

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Gazelo gratulacje, tym razem zdążyłaś.

Pozdrowienia.

"Czy nie uważacie,że Łomża to wielka dziura?!'

Uważamy...

Taki fajny wątek, a już na dół spada? ;)

;)

W latach pięćdziesiątych i sześćdziesiątych nie było telefonów z kamerą,a komunistyczna telewizja o problemach nie mówiła, chyba że o stonce.

Haddaway - What is love

;)

To nie telefony stanowią problem, lecz dzisiejszy model wychowywania dzieci, który praktycznie nie ma nic wspólnego z dawniejszym, opisanym przez Maćka powyżej. Nie mówię oczywiście, że wszyscy tak robią, ale jak pokazują fakty, coraz częściej tak się zdarza.

Media bardzo dużo w dzisiejszych czasach mówią o tego typu problemach, o agresji i wydawać by się mogło, że te wszystkie apele powinny jakoś trafiać do rodziców, podsumować pewne wnioski czy też sposoby, pokazywać błędy, ale trzeba je umieć dostrzec samemu i starać się naprawić.

No to się wyprodukowałem :]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

:-}

hmmm... ja jestem na serwerze 1 a co?

Tak na marginesie, strona o Fordzie Granada jest jeszcze poprzedniego właściciela. Moja jest w trakcie tworzenia :)

Już nawet sam niewiem co mam mówić i myśleć o tych "bachorach" :P:P

rudy błazen z druhem

haha jaga miała mecz na wyjeździe ale tak jak to powiedział Pontifex Mal mieli tam zakaz wstępu za flagę skinheads więc pawcio niestety musisz się zorientować w konkretach:P pozdro

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

:zonk:

Zajrzyjcie do dzisiejszej sondy na głównej stronie. Dobre pytanie: Najbardziej lubię narzekać na. Jak widać Ptyś stał się osobą medialną.

Będzie może mógł o sobie kiedyś powiedzieć tak:

,,Nie każdy musi mnie lubić, ale każdy musi mnie znać - tak się zostaje politykiem"

Myślę, że Ptysiu z czasem zauważy swoją wielkość w tejże materii. Nie twierdzę, że jest nadzwyczaj uzdolniony, bo można czasem odnieść wręcz przeciwne wrażenie. Twierdzę że dzięki takiemu wchodzeniu przez okno, gdy go drzwiami wyganiają może kiedyś osiągnąć wiele w życiu.

Z nowym rozkładem jazdy zapoznałem się. Ale, dla czego niemożna dojechać „13” na fadom przecież tam jest dużo zakładów pracy jak i również są ogórdki działkowe, dlaczego okolice nowego szpitala są odcięte, od fadomu i od ul. rybaki?

zobaczcie jak dzieci sa traktowane i jak potem maja "zryta" psyche chociazby wiadomosci z tygodna :"58-letnia białostoczanka jest podejrzana o to, że przez półtora roku więziła w mieszkaniu swoją 10-letnią wnuczkę. Dziewczynka nie tylko nie chodziła do szkoły, nie mogła też z nikim się kontaktować"
na a babcia :/

Nic sie nie bedzie działo, nie prowokuj nikogo bo nie ma żadnej akcji wiec nie wiem czemu służy ten temat :o

moim zdaniem nie istnieje cos takiego jak bezstresowe wychowanie, to tylko pusty termin , ktorym posluguja sie rodzice leniwi albo tacy, ktorzy nie zdaja sobie sprawy, ze ich metody wychowawcze sa normalne
przeciez nie trzeba dziecka tluc, zeby je wychowac
rodzic jest po to, zeby pokazac dziecku wszystkie aspekty zycia, te nieprzyjemne tez, przygotowac i na sukces, i na porazke, na zgode i na odmowe
nie istnieje zycie bez stresu

ulus, chyba nie trafilas tu z ta fantazja- to raczej jest efekt czyjegos zaniedbania-ktos zapomnial o wytyczeniu granic tym dzieciom-czy myslisz, ze ''namowiona''9-latka po uswiadomieniu znaczenia tego, co sie stalo, bedzie ok-moze zapomni, ale to moze do niej kiedys wrocic
ja jestem wyznawczynia freuda, wiec wierze, ze przezycia z dziecinstwa wracaja do nas, jak bumerang w doroslym zyciu

Ludzie nie napinajcie sie bo po co wam to a Jaga pisze sie z dużej literki ze wzgledu na szaceunek chociażby do piłkarzy tego zespołu. Jaga jest od nas napewno lepsza ekipą i nie ma co do tego wątpliwosci. A co do tego ze starsznie sie ostatnio u nas rozpanoczyli to inna sprawa. Tak samo męczyli kibiców Suwalskich Wigier i widac tego efekty lecz z nami tak łątwo im nie pójdzie. Pozdro dla prawdziwych fanatyków naszego ŁKSu i do zobaczenia w sobote.

przeczytalam

Ja też fajne tylko nie wiem ilu się tam utopiło?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org