Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głód ich nie zabił. Za to zabił ćwieka euro-wariatom. |
I jak dużo rowerzystów było na wczorajszej masie? Ja niestety nie mogłem przyjechać .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głód ich nie zabił. Za to zabił ćwieka euro-wariatom. |
a ile by kosztowalo obszycie kierownicy w passacie?
|
|
Katolik omijać szerokim łukiem najlepiej. A co do pani dyrektor... wszyscy wstają kiedy idzie korytarzem. Normalne?!
|
|
Te czekoladowe cudeńko to piesek czy sunia?
|
|
niema żadnej firmy w Łomży która by Ci to zrobiła, kiedyś sam szukałem. Najprędzej w Białym stoku alb wysyłkowo poszukaj w googlach.
|
|
Byłem wczoraj. Niby wszystko OK, ale coś nie tak! Szczerze mówiąc oczekuje po lokalu prowadzonym przez obcokrajowców jakiś nowych doznań smakowych a tu cały czas to samo!! pyramida też nie powaliła mnie.
|
|
to już nie chodzi o to,że długo...ale jak tak można,żeby w ciągu półtorej godz nie móc zanieść karty do gabinetu i wyprosić z tego powodu pacjenta....a w rejestracji siedzą 4 baby!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dziękuję, zapewne skorzystam...
|
|
to formularze czy arkusze? standardowych funkcji jest sporo.. jeśli jedna fuknkcja nie wykonuje wszystkiego czego potrzebujesz możesz zawsze je łączyć Trudno będzie Tobie znaleźć w necie formularzy z dokładnie takimi funkcjami jakie potrzebujesz.
|
|
florysta za darmo, fryzjer damski 99zł, pierwsze zajęcia 23/24 luty, ale zapisać trzeba się jak najszybciej :)
|
|
teraz w tej Venedzie ma być sklep z grami, a tak to w Łomży nie ma gdzie kupić...
|
|
albo konserwę. Już bardziej ostrołękę polecam- to juz inne województwo
|
|
Rockenroll napisał: Re: "Moje miasto Łomża" Autor: Rockenroll (---.204.75.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 25-01-13 13:44 Jak chcesz mieć konkurencje to ja stworze o dużo lepszy portal który skosi twój i 4lomza i inne śmieci. Data: 25-01-13 14:02 żebyś wiedział tylko czekam na zgodę od TVN Data: 25-01-13 14:22 Od jakiego Tesco ? Moja znajoma czeka na kontakt od tusko bo jej zaproponowali na pierwszym spotkaniu 1300zł hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Re: TESCO Autor: Rockenroll (---.205.105.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 26-01-13 10:44 A mnie przyjęli na stanowisko kierownika zmiany nocnej i zaproponowali 1850zł/brutto hahahahaha NASTĘPNY FANTASTA już tu kiedyś czytałem o Edwardzie WYNALAZCY
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja do ciebie napisałem smsa podaj mi link do tej tablicy bo nie znam
|
|
witaj możesz jeszcze użyć programu do diagnostyki hdd HD Tune sprawidzić dysk pod względem uszkodzonych obszarów bad sektorów lub innych uszkodzeń fizycznych
|
|
przyjmuje na nfz w zależności od liczby pacjentow czeka się ok 2,3 tyg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |