niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chłopy, nie dostanieta dopłat !

Odradzam katolik. Większość nauczycieli nie potrafiła przekazać wiedzy. Ciężko było się z nimi porozumieć. Skończyłam to gimnazjum 2 lata temu i żałuję, nie polecam. Co do PG6, to jak chcesz ale lepiej idź do najbliższego, jeśli chcesz, aby dziecko miało dobre wyniki w nauce. To prawda 1LO jest jednym z najlepszych w Polsce, ale liceum, nie gimnazjum. Tak więc idź do najbliższego. Polecam PG1, gdyż stąd pochodzi wielu laureatów z olimpiad przedmiotowych. Chyba to o czymś świadczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chłopy, nie dostanieta dopłat !

Zgodzę się z tym, że jest najlepszy w mieście. Największe porcje i godziny otwarcia zachęcają do zakupów.

Szkoły rodzenia to bardzo fajna sprawa. polecam panom którzy planują być przy porodzie. My z żoną poszliśmy ze względu na mnie właśnie. Poród trwał 2h a ja w tym czasie ani razu nie odpadłem:P. Polecam szkole Dr. Florczyk

Jakby nie znaleźli jeleni za 600 to z pewnością płaciliby więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org