Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oligarchowie uciekają z Ukrainy. 20 prywatnych samolotów. |
sorki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oligarchowie uciekają z Ukrainy. 20 prywatnych samolotów. |
wysilić? na kursie na kasę fiskalną?... proponuję kierunek opiekunka środowiskowa, grupa jest już prawie zebrana, nauka za darmo, zaocznie :) jako dodatkowy element prócz przedmiotów opiekunczych język migowy www.zak.edu.pl/formularz_kontaktowy oddzwonimy :)
|
|
Ile MB pokazuje wam speedtest.net na LTE w Plusie? Czy to jest te 150 mb/s czy raptem kilka bądź kilkanaście mb/s?
|
|
Hej Atari, i jak tam?
|
|
o kużwa! jabłka to się chyba zrywa?! mam nadzieję, że mnie tam nauczą!
|
|
Można i zbierać, kein problem
|
|
W tej szkole nie ma dzieci anonimowych. Jeżeli coś się stało, to wiadomo, kto to zrobił i rodzice są natychmiast informowani. Najważniejszym plusem jest brak "łobuzerki"- gimnazjum nie ma rejonu, więc idą tam dzieci te, co chcą. Grono pedagogiczne ma dobre podejście do dzieci- nie słyszałam o jakichś "dziwactwach" czy złośliwie zaniżanych ocenach. Co do poziomu nauczania- odnoszę wrażenie niedosytu wymagań, jeśli chodzi o przedmioty ścisłe. Obecnie jest dużo zajęć dodatkowych z poszczególnych przedmiotów finansowanych przez UE- dla osób z zaległościami, więc rodzice nie muszą finansować korepetycji. Dzieci mają dużo imprez kulturalnych, typu- koncerty, przedstawienia teatralne. Widać, że kadra jest zainteresowana uczniami i pracą wychowawczą. Duży nacisk jest położony na kształtowanie postaw prospołecznych i budowanie dobrych relacji międzyludzkich. Widać efekty tej pracy, bo dzieci chętnie chodzą do szkoły, choć w podstawówce bywało hm... różnie.Ogólnie oceniam bardzo dobrze z minusem (minus za zbyt mało prac domowych i ćwiczeń utrwalających materiał- choć nie wiem, czy to nie jest wina programu).
|
|
Widziałem na słupie ostatnio taki baner i sie zdziwiłem.moze panowie Radni sie spytali co możemy zrobic dla mieszkańców ?. Łomżyniacy macia możliwośc to uciekajcie z tąd jak najdalej. Ratusz i Sąd na polowej to jedna ręka. Jest sędzia co wszystkie sprawy z miasta rozpatruje i z góry są przegrane,W tym mieście nie ma Prawa.
|
|
a po co nam prawo?! są kościoły, ronda i BIEDronki!!!
|
|
ale jest problem, z górki, czy pod górkę, ja osobiście proponuję z górki:)
|
|
polecam lody na patyku 5 dobry na mrozne wieczory:)))
|
|
no i co? wszyscy do Ełku?! fakt! ładne miasteczko i ładna okolica!
|
|
daj im Boże po 100 lat życia!... ale co, czekać mamy aż powymierają?!
|
|
Prowadzenie bloga nie oznacza automatycznie, że bloggerka zna się na modzie i aktualnych trendach ;) Znam osobę, która interesuje się modą i mogłaby pisać takie artykuły, nie mogę udostępnić numeru tel ale jak chcesz to napisz na mejla julkajulcia92@wp.pl
|
|
hehe tyle pomyslow na 300 etrowym ocdinku chodnika? hehehe
|
|
witam chciałbym kupić kino domowe do 1000 zl. czy znajde coś sensego w tej cenie? Na jakie parametry zwrócić uwage przy zakupie?
|
|
Naprawde fajna sprawa ja mysle po swych studiach rozpoczac jakas florystyke lub fryzjerstwo.A kiedy planowo rozpoczyna sie taki kurs? ile trwa i za ile ?
|
|
sciema to ta cala wielka galeria :) hehe a mialo byc tyle nowych miejsc do pracy :) powciskali swoich i tyle :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |