Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pandemiczna narracja w rozsypce. Co dalej? |
Co można zrobić dla Łomży? Pozbyć się Straży Miejskiej. Dofinansować Policję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pandemiczna narracja w rozsypce. Co dalej? |
zamienił stryjek, siekierkę na kijek! a gdzie imprezy z kulturą związane?! i na pewno nie np. M. Rodowicz, czy Bajm jakiś! na przykład, latem, na BULWARACH naszych, co jakieś 50-100m "grajek" jakiś "kaloryfer" by rozciągał, lub "szarpidrut" jakiś swoje piosenki by śpiewał? a do tego, 200m dalej teatr paru zapaleńców "sztukę" jakoś by mógł wystawić?! wszystko jest do zrobienia! tylko trzeba chcieć! i może wtedy, ci nasi "włodarze" by się obudzili i wstyd(?) by im się zrobiło, że my możemy, a oni nic?! Tak nam dopomóż...!
|
|
no chyba, że na panczenach tych uciec zdołasz!
|
|
36 i 8! o ja cię! to już chyba stan podgorączkowy?! i co mnie tak rozgrzało?!
|
|
Włodarze to mają po 67 lat i dorabiają do emerytury:)
|
|
tak tych BULWARÓW się uczepiłam, ale w tej chwili to chyba "hit" naszego miasta?! jeszcze tam nie byłam, a w 1-szej wolnej chwili pojadę i zobaczę. dlaczego "ogródka piwnego" tam być nie może? i Toy-Toi postawionych? i kosze na śmieci i dla tych sprzątających po ulubieńcach swoich też pojemniki by się zdało postawić! a dla tych "zrowerowanych, parkingi" co by mogli bezpiecznie zaparkować! no i ławeczki, żeby zmęczone nogi odpocząć mogły! na prawdę nie wiem jak tam jest, ale to mi się wydaje, że podstawą być powinno. i jakieś "budki" z jadłem: frytasy, kiełbaski, no i nawet te kebaby, których zwolenniczką nie jestem, ale przecież wszystko dla ludzi! i tak jak wcześniej pisałam- umiesz na czymś zagrać? usiądz, połóż przed sobą kapelusz, to i 2-5zł znajdę jeszcze, by wrzucić! ale jeżeli już to wszystko tam jest, to głupio mi, że się tak się wymądrzam! pojadę, zobaczę! i wtedy przeproszę, że kogoś postarałam się "powielić". ale, ale... czy w naszym mieście, coś takiego, bardzo prostego, udało by się zrobić?
|
|
Orany_Julek przekaż żonie moje wyrazy współczucia. Obrażanie kobiet i duma ze swojego auta pokazują jaki jest Twój poziom intelektualny. Zapewne nawet Doda ma więcej oleju w głowie od Ciebie. Swoją drogą jakbyś umiał czytać, to byś się domyślił, e w schronisku nie działam, chyba, że dojeżdżam do niego ponad tysiąc kilometrów? Cieszę się, że psiaczki w końcu złapane :) Elina gratuluję wytrwałości. A z Julkiem nie dyskutuję już, bo jak to z idiotą - sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem ;) Kasia..
|
|
Zdołam;)))))...jak najdalej od tego nieudacznika zenkabeeeeee..;))
|
|
w nocy -23 a teraz -19 (pod domem)
|
|
mlody_1988 dziekuje :) na pewno cos obejrze :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak to zaginął? sam wyszedł z domu inie wrócił? psa w mieście powinno się prowadzać na smyczy a jak nie to kup sobie złotą rybkę z akwarium nie ucieknie
|
|
Jadę do Białegostoku około 13 mam wolne 3 miejsca. Zawiozę za symboliczną kwotę Nr tel proszę pisać na maila lider1234@o2.pl
|
|
Jedna wielka ściema z tymi przyjęciami...
|
|
dlaczego tak piszesz
|
|
A mnie przyjęli na stanowisko kierownika zmiany nocnej i zaproponowali 1850zł/brutto
|
|
Jeżeli ktoś jest zainteresowany obszyciem kierownicy, lub wymianą tapicerki w samochodzie lub elementach wyposażenia domu, serdecznie zapraszam do kontaktu. Posiadamy około 120 wzorów skór. http://uslugi-tapicerskie.com.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |