Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gotowość bojowa i mobilizacyjna Sił Zbrojnych RP nie istnieje |
nie popieram! zależy od stanu chorego!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gotowość bojowa i mobilizacyjna Sił Zbrojnych RP nie istnieje |
hej jakie filmy polecacie najlepiej komedie na te długie mroźne wieczory?
|
|
ja się zgodziłam aby sprawdzić czy w ogóle oddzwonią ale jak na chwilę obecną to cisza
|
|
Przed chwila jechalem Piłsudskiego i tez byla mgla, ale to pieknie sie komponowalo z oszronionymi drzewami i swiatlami latarni :)
|
|
u la,la! 2-3 razy byłam przy "pędzeniu", ale nigdy tam siarką nie pachniało!!!
|
|
gros problem przy zrywaniu! na palcach stawać bym musiała! zbierać łatwiej! bo i na 4-rakach można!
|
|
Najgorsze jest to że w tym mieście żyje masa troli, którzy nawet nie próbują zrobić nic konkretnego. Potrafią jedynie pisać na forum jak im jest źle, jakie to w Łomży jest bezrobocie i że trzeba stąd uciekać. Może sami byście się za coś wzięli. W tym mieście jest masa możliwości, ale jeżeli potrafi się tylko narzekać to jasna rzecz, że nic się nie osiągnie. http://videolomza.blox.pl/
|
|
aza, dziękuje bardzo za Twoją opinię:)
|
|
Zapomnialam dodac ze pies reaguje na imie NERO, wiec jesli ktos bo go widzial prosze go przygarnac a my go odbierzemy +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Witam,czy ktoś z was wie czy w Łomży ktoś zajmuje się regeneracją płyt?
|
|
lubie zelki sa zawody gdzie sa przywileje pracownicze, w kadym zawodzie sa. np. karta nauczyciela-to jeden wielki przywilej :) A czemu bronisz kolejarzom i ich co by nie klamac silnym zwiazkom zawodowym walczyc o lepsza sytuacje pracownika? Moze to sie k...rwa tobie w dupie poprzewracalo ale nie u ciebie to jest syndrom psa ogrodnika zapewne od urodzenia ; "sama nie mam to innym nie dam, jak ja mam to inni nie mogą mieć" Nigdy w III RP nie bylo checi usprawnienia i naprawy sytuacji w PKP, to firma gdzie trzeba upychac odpowiedznia kadre menedzerska :) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |